fredag 16 juli 2010

Lycka är att springa...

Bilden är från en bergstopp på Mallorca. Vi gjorde en vandring upp till toppen en dag! Underbar utsikt!
Jag är lycklig, jag har sprungit mitt första riktiga löppass på ca två veckor! Under semestern på Mallorca så bestod träningen av lätta, sköna morgon-löpningar utmed strandpromenaden. Redan kl 07.00 på morgonen var det massor av folk ute och sprang och promenerade. Helt underbart att se så många löpare så tidigt ute....!!! När ser man det här hemma? Tillbaka till dagens löpning. Jag körde ett lättare distanspass på 10 km. Lugnt och med fokus på att känna efter hur kroppen kändes efter halsflussen. Allt kändes bra och det tog ca 46 minuter så lugnt var det och inte så ansträngade, men otroligt skönt att känna kroppen jobba och svettas igen. Nu måste jag lägga upp en bra plan för hur träningen ska se ut inför Lidingöloppet som närmar sig. Intervaller och långpass måste jag verkligen lägga fokus på! Men först ska jag låta kroppen komma igång ordentligt och vänja sig vid tuffa pass igen!

2 kommentarer:

 1. Intressant och snygg blogg du har.
  Såg att du hade en RS800CX pulsklocka. Är den bra?
  Använder du träningsdagboken som medföljer klockan? Eller använder du någon annan träningsdagbok?
  Jag är nämligen på jakt efter en bra pulsklocka och en bra träningsdagbok, då jag precis som du skrev om klockan anser att det är motivationshöjare.
  Tack på förhand/Samuel

  SvaraRadera
 2. Samuel: Klockan är helt klart bäst tycker jag. Jag har stor användning av den träningsdagbok som medföljer klockan, riktigt bra och användarvänlig. Dyr, men bra om du t ex springer elelr cyklar mycket intervaller!

  SvaraRadera