torsdag 1 juli 2010

Kör hårt nu.....


Dagens löpning var riktigt jobbig. Hade möjligheten att lunch-löpa så jag tog cykeln till spåret och satte fart.....fart? Hastigheten var inte hög och det kändes i kroppen att jag maxade i går på spinningen. Blev ändå ett helt ok återhämtningspass dvs lugnt och inte så ansträngande. Känns bättre i benen nu. Efter löpningen tog jag mig ner till gymmet och körde ett super-set pass med rygg och axlar, 35 minuter effektiv styrka! Sedan var jag rätt nöjd! Jag är inne i en rätt tuff träningsperiod just nu, har kört hårt i många veckor nu. MEN nästa vecka åker vi till Mallorca så då blir det lite lugnare med endast morgonlöpning och utomhusstyrka i form av armhävningar, chins och dips. Jag brukar alltid hitta bra alternativ när vi är ute och reser. Ingenting är omöjligt! Självklart ska vi njuta av att bara vara, äta gott, sola och bada också, men semester för mig är att kunna sticka ut på löprundor innan resten av familjen vaknat......sedan är jag på topp resten av dagen! Känslan av att möta värmen redan vid 7-tiden på morgonen och klarblå himmel med ljumma vindar...springa ut med havet, kanske genom lite mysiga byar....lite berg...UNDERBART! För att sedan bara sätta sig ned vid en stor frukost-kan knappast bli bättre eller hur?

2 kommentarer:

  1. Den starten på en semesterdag låter rätt så najs faktiskt. Det är lite magiskt att vara ute innan världen liksom kommit igång.

    SvaraRadera
  2. Tycker verkligen du kört hårt nu... speciellt på luncherna! Själv brukar jag också trycka in något lunchpass per vecka men brukar köra nån runda på ca 45-55 min men sedan blir det dusch o därefter trycka i sig lite lunch innan det är dags att jobba igen... fast man mår ju gott sen.. blir lite avis på dig med din semester morgonturer nu, låter härliga!
    Ha det gott!
    //Magnus

    SvaraRadera