måndag 30 april 2012

Återhämtningsjogg

Planerade redan i går kväll att jag skulle ge mig iväg på en tidig morgon-jogg i morse. Kläderna låg framme och jag behövde bara ta på mig linser, få något litet i magen, toa-besök och sedan ut genom dörren innan klockan blivit 06.00. Planen var en lätt och skön löpning bara för att få lite cirkulation i benen och mjuka upp lite stela muskler. Jag höll mig till detta och njöt av att bara jogga på, ensam, någon enstaka bil och fågelkvitter. Jag lät tankarna flöda fritt och det gav mig en skön känsla av lugn och tillfredställelse. Ingen hög puls, lätta ben och 11 km senare var jag hemma igen. Behöver jag säga att frukosten smakade ljuvligt!? I dag blev det pannkakor igen(tror jag har ätit dessa pannkakor varje morgon i tre veckors tid nu......) kanske dags att köra med en annan frukost ett tag nu:)

8 kommentarer:

 1. Coltingpannkakorna eller? Jag har med kört på dom regelbundet ett tag nu, älskar dom! Speciellt med allt man kan ha på, det är det som gör dom så goda =) Sara har också fastnat för dom så igår efter passet körde vi colting-mys och introducerade dom för Johanna och Vickan också. Dom blev inte alls övertygade. Vet inte om det var att dom inte gillade smaken och att Saras stekning gjorde att det blev något som såg ut som äggröra och inte pannkakor haha! (Sara om du läser detta, jag älskar dig och tycker som var grymma och kan själv inte vända dom så bra, men var hysteriskt att det verkligen var en röra =P) //Claudia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sara Demir01 maj, 2012

   Skyller på att hungern efter vår tuffa spinning tog över så stekningen föll på det :)

   Radera
 2. Härligt, jag har ännu inte lyckats masa mig ut en enda morgonrunda. Men ska springa idag innan alla gästerna kommer, just nu städarlagarjagmatfixarplockarundan. Ha en härlig valborg!

  SvaraRadera
 3. Lovely! Dagar som denna när solen lyser är det nästan syndigt att inte springa på morgonen. ;)

  SvaraRadera
 4. Skoj!
  Här blir det muffins bak nu!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Låter som ett alldeles underbart härligt pass! :-)

  SvaraRadera
 6. Du verkar ha haft en underar morgon... läser med viss avundsjuka ;) KRAM och glad valborg!

  SvaraRadera
 7. Hoppas du njuter av denna tisdag...
  Här är det total avkoppling....Behövligt kände jag...
  Mys o fika i solen strax

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera