onsdag 23 maj 2012

Shopping-sugen

Jag kan inte få för många löparskor.......Nu är det dags igen för ett par riktigt snabba och lätta tänkte jag. Blev inspirerad av http://www.mammaspring.com/ som beställt ett par snabba skor. Lyxproblemet är att det finns för många härliga skor att välja mellan.....Någon som har tips på snabba och lätta tävling/tränings skor?
Är inte helt nöjd med mina senaste Asics gel ds trainer så andra tips på ännu lättare skor vill jag ha! De som känner mig vet att jag nästan uteslutande föredrar Asics, men det kanske är dags att kliva utanför"boxen" och testa något annat!

24 kommentarer:

  1. Hej J. Köper idag mina favoriter Sacony Mirage herr son väger 260gr och dam skon 240 gr. Kolla in den det är den bästa skon i många tester både i år och tidigare år! Ska tävla ikväll på Djurgården dock ej med de nya skona men de ska springas in snart.....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kör hårt ikväll! Har inte sett dig på cykeln på ett tag........:)

      Radera
    2. Har köpt dem = Saucony M. Har varit hos sjukgymn idag. Inget direkt åtgärd mer än massage + strechövningar för vaden samt tillskott av Magnesium och Selen samt återbesök om två veckor men uppmanad att fortsätt att träna!! Håll tummarna, "-Går det inte att springa så går det säkert att spinna!" Eller hur!?...

      Radera
  2. Hur blev frallorna?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hann inte baka igår.....

      Radera
  3. Jag har ett part saucony hurricane som jag är jättenöjd med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har också alltid tidigare kört på DS Trainer som mina "snabba" skor. Förra året testade jag dock ett par Mizuno Wave Elixir 6 istället och har varit mkt nöjd med dessa :-)

      Radera
    2. Jag kör med saucony hurricane 14 :)
      Riktigt nöjd. Häl- till tå-droppet är sänkt från det klassiska 12mm till 8mm och med bantad vikt , 245 g (storlek 36) Funkar både terrräng, asfalt & grus.

      Radera
  4. Lisa Svensson23 maj, 2012

    Jag klev utanför Asics/Nike boxen i veckan och fick hem mina första Mizuno Wave Rider. Har inte hunnit testköra dem ännu, men det blir imorgon bitti

    SvaraRadera
  5. Får du bara tag på ett par Mizuno Ronin 4(kolla senaste Runner´s world), så köp dom!

    SvaraRadera
  6. Man kan aldrig ha för många skor. Löpsko, träningssko eller finsko! Shoppa på!

    SvaraRadera
  7. Införskaffade nyss Adizero F50 runner, en lättviktssko gjord för intervallträning samt mängd träning - Dom gillas!

    Sen har jag ett par Asics Gel nimbus 13, dom är jag grymt nöjd med :-)!!

    SvaraRadera
  8. Jag kör också mycket Asics. Jag slår till på nya på lördag - fick en rabattkupong på Intersport på 20% - hela köpet!!

    SvaraRadera
  9. Asics funkar inte för mina fötter tyvärr. Adidas har varit bäst fram till nu, men det verkar ju som om de pajade min fot. Fick nya skor när jag fyllde, måste bara bestämma mig för vilka jag vill ha...

    SvaraRadera
  10. Kan rekommendera både Asics hyperspeed som trots sin låga vikt och häl till tå drop är grymt skönt dämpade på asfalt och blir inte alls stuma sen finns ju Asics DS racer som är lite mer dämpad och oxå superskön! Kan rekommendera båda två, ska man gå efter färg så är ju DS racern snyggast med sin rosa färg:)

    SvaraRadera
  11. Hej Jenny!
    Jag älskar mina Asics Tarther Diva, suverän löpkänsla och snabba och lätta är dom :-)
    /Anna-Karin

    SvaraRadera
  12. Det beror ju lite på om du vill ha skor för pronation eller inte. Men jag skulle rekommendera att spana in Asics Hyperspeed, Asics Sky Speed, DS Racer eller Asics Tarther. Den sistnämnda ska jag klicka hem idag tänkte jag. Jag har inte själv testat alla men det är lättare skor i Asicsfamiljen. En annan lättviktare som är fantastisk är Nike Free Run. Den kan jag också rekommendera.

    SvaraRadera
  13. Tjena

    Vart det något bra resultat på frallorna sedan?
    Får du rabarber över, så finn det en grymt god rabarberkaka havregryn, på arlas hemsida...
    Den var god!

    Kram(Veronica

    SvaraRadera
    Svar
    1. http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=35098

      Radera
  14. Jag behöver också skaffa nya löparskor. Just därför har jag inga tips tyvärr...

    SvaraRadera
  15. Jag behöver oxå! Fast vet inte om jag vågar mig på lätta - tror jag är för tung!

    SvaraRadera
  16. Har du testat Salomons trail skor? De är ju inte snabba fför asfalt... men jag funderar på att köpa ett par inför vintern... Har du erfarenhet av dem?

    SvaraRadera
  17. Ja men jag har också Salomons, oväntat trevliga ;)

    SvaraRadera