måndag 13 augusti 2012

Härliga morgon

Närbild på gårdagens extramål innan det var dags att krama kudden!
Tidig start med 10 rätt snabba kilometer. Bra känsla och ett helt ok tempo för att vara tidig morgon. Jag laddar alltid på kvällen innan med extra energi för att verkligen ha kroppen redo för morgonträning! Precis innan jag går och lägger mig tar jag ett extra kvällsmål som igår bestod av kesella blandat med bär, lite nötter, kokos, banan, kanel och äkta vaniljpulver! Detta sover man extra gott på....helt klart!

Dagens löpning var välgörande på flera sätt, först och främst denna fantastiska energi-boost det är att komma ut tidigt och få känna på det härliga syret i luften. Men i dag blev det även en runda då jag planerade en hel del för veckan som kommer. Krävs en hel del logistik och  planering för att få ihop familjepusslet....ja ni med barn och familj känner nog igen det och särskilt nu när skolor och annat drar igång igen!

Funderar på att skaffa mig en riktigt bra cykel som jag kan köra landsväg och terräng med.....tips någon? Har lite spännande planer nämligen som kräver en bra cykel!10 kommentarer:

 1. Gott kvällsmål, bra uppladdning för löpturen! :)

  Åh spännande med cykelplaner! Go go go ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du något bra tips på cykel? Du kan väl det där med cyklar:)?

   Radera
  2. Jag är inte så jätteinsatt i cyklar som både kan köras på landsväg och i skog tyvärr. Finns någon bra cykelbutik i närheten? De brukar vara väldigt kunniga och hjälpsamma :)

   Radera
 2. Inget bra tips, som är både för terräng och landsväg. Annars har nog Lina ovan en super bra landsvägscykel.

  SvaraRadera
 3. Åh vad det där kvällsmålet såg gott ut. Jag måste nog själv testa det. :) Vi tränade rätt lika idag ser jag, för det blev också 10 sköna kilometer för mig imorse. Ha en bra start på veckan du! :)

  SvaraRadera
 4. Tyvärr inga tips på cykel från mig heller. SJälv har jag en GT. Men du - vilket underbart kvällsmål du hade!!

  SvaraRadera
 5. Vilket gott kvällsmål! Jag måste försöka komma ut innan mannen far på jobb för att få springa ensam. Får lite extra inspiration till morgonpass då man läser din blogg, härligt!

  SvaraRadera
 6. Låter härligt!! Det här med kvällsladdning inför morgonlöpning måste jag ta till mig .. springer oftast morgnar på fastande mage men ibland tryter energin.
  =)

  SvaraRadera
 7. Jag är lite smått på jakt efter samma som dig. Någon hybrid-cykel av något slag. Men har tyvärr inga konkreta tips heller. Vi får nog gå till någon kunnig butik som Lina säger.

  SvaraRadera
 8. mm älskade kvällsmål.. finns knappt något bättre? Förutom frukosten då :D hehe.

  SvaraRadera