fredag 3 augusti 2012

Kunde slutat illa.....

Jag har börjat instruera spinning igen efter sommar-uppehållet och ikväll var det dags för min favoritklass. Riktigt laddad och glad åkte jag in till gymmet och fick glädjebeskedet att det var hela 14 personer som övergivit det fina vädret för att komma och spinna med mig!

Allt flöt på riktigt bra och jag pressade både mig själv och kunderna till max vid flera tillfällen. Sista sträckan bjöd jag på en relativt snabb backe med fokus på att ligga nära mjölksyran så ni kan kanske föreställa er att det var tufft sista biten. Några minuter kvar på passet och så PANG.......något hände och först förstod jag inte vad det var. Helt plötsligt hade jag inget motstånd i pedalerna och tramporna bokstavligt talat flög runt och jag räddade mig av cykeln och ner på golvet innan jag hade skadat både fötter och knän. Tur att jag snabbt tog mig av så inte en skråma fick jag, men tänk vad som kunde ha hänt! Även kunderna blev förvånade och undrade vad som hänt! Jag tog mig samman och avslutade passet på en cykel bland kunderna vilket visade sig vara en "hit". Kul att komma lite närmare och kunna puscha på sista biten in i mål!

Förväntansfull och glad innan spinningen i dag!
Som sagt det slutade bra och väl hemma kunde jag avnjuta en underbar grillmiddag med min lilla familj och två olika sorters Ben&Jerry glass som sällskap framför fredagsfilmen!

4 kommentarer:

 1. Fy, vad otäckt! Skönt att det gick bra. Ses på söndag

  SvaraRadera
 2. Tur att det inte hände något värre...

  SvaraRadera
 3. Oj, vilken tur att du hade så snabb reaktionsförmåga! :-O

  SvaraRadera
 4. Usch då, jisses!! :(

  SvaraRadera