måndag 20 augusti 2012

Lite annat

Helgen har bara försvunnit iväg och det känns som jag aldrig har tillräckligt med tid för att hinna med allt jag vill göra...känns igen hos en del va? Prioritera det som är viktigast för stunden är det som får avgöra dagarnas planering. För att bara kort berätta lite om vad jag sysslat med i helgen så började jag lördagen med en kortdistans-löpning på förmiddagen  på ruggigt snabba ben (jo, men jag var snabb!) 10 km! Innan lunch hann vi köra iväg vår stora tjej på kalas, därefter lunch och sedan packa in oss i bilen för att hämta stortjejen och köra vidare till min kusin som har en alldeles nyfödd underbar liten bebis! Hela kvällen spenderades där och båda barnen somnande i bilen på väg hem.

Gårdagen spenderade jag och min stortjej shoppandes kläder och annat inför skolstarten och dessutom tog vi en storhandling av mat innan lunch. Just det jag tog mig en lättare morgon-jogg innan frukost också! Därefter lunch på verandan i solen, klippning av gräs och lite annat fix som jag verkligen behövde ta tag i. Ladda om och sedan in till gymmet för att instruera söndagsspinningen. Hemma igen 19.30 och lagom till nattning av barnen. Kvällen blev lite rörigare än vanligt då vår minsta håller på att få flera tänder och hade väldigt svårt att sova. Vi stupade tillslut i säng allihopa vid 23-tiden och sov bra nästan hela natten.


Denna hamnade i shoppingpåsen.

Denna löpjacka kommer jag beställa hem, riktigt bra passform!
I dag har det varit en lugn morgon för mig och stor-tjejen har börjat sin första dag i skolan och för min del står lite egentid på schemat i form av ett välbehövligt frisörbesök och senare i kväll blir ett kortare löppass!

Helt ok dag alltså!

Sådär nu fick ni en lite inblick i vad jag sysslat med i helgen.....

4 kommentarer:

 1. Verkar som en riktigt bra helg trots brist på tid (ja, man vill alltid ha mer)! : ) Och snygga kläder!

  SvaraRadera
 2. Jag hade också en fixardag igår. Veckomenyplanering, storhandling, bakning, städning och almänt fix. Skönt när allt är iordning inför veckan (och hösten)!

  SvaraRadera
 3. Låter som en fin helg..
  Idag är det lugn dag för min del, trött efter helgen antar jag...
  Jobb och ev baka lite, riktigt sugen på att baka..
  Lite bakar väder trots allt, då det regnar och har sig där jag bor..

  SvaraRadera
 4. Låter bekant... önskar man hade mer timmar på dygnet... eller att man klarade sig utan sömn! Ojoj.. det vore något! :)

  SvaraRadera