måndag 27 augusti 2012

Kort och snabbt

Pannkakor a la colting till mellis innan löpningen blev en "hit"
Hösten är här, det kändes minsann när jag stack iväg på mitt snabba tempo-pass nu ikväll. Klar och mycket syrerik luft gjorde att mina ben blev ruggigt snabba! Skönt att det finns lite tempo i kroppen och att benen känns starka och tåliga för syran som kom i backarna. Jag gillar verkligen att springa snabbt, lite senare på kvällen då barnen är nattade och det bara är jag och fokus ligger på löpningen.

9 kommentarer:

 1. Grymt! Lät riktigt skönt... syrerik luft och fokus. Bra!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker nog att den här tiden på året är optimal för löpning. Krispig och syrerik luft, men utan att vara alltför kallt. Låter som du hade en skön tur!

  SvaraRadera
 3. Härligt med fart!

  Superfin bild på dig!

  SvaraRadera
 4. Hur ofta springer du intervaller och snabbpass, och hur ofta springer du distans mer på känsla? Att du gillar hög puls och snabba ben har jag verkligen förstått på dina spinningpass :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intervaller springer jag ganska sällan då jag får en hel del av den dosen på mina spinningpass. Kör rätt mycket intervaller som bekant:) Snabb/kortdistanspassen är väl kanske 1-2 /vecka. Däremellan ett långpass samt 2-3 medel-långa distanspass!

   Radera
  2. Grym är du iaf! Bara att hålla för den mängden löpning är imponerande :)

   Radera
 5. Har du tips på vilodagar mellan passen?
  Två vilodagar el 3, vad tror du? i veckan...

  SvaraRadera
 6. Allt som har med träning att göra är högst individuellt. Att vila si och så mycket, flera dagar eller få....beror ju mycket på hur övriga livet ser ut också och hur hårt du kör vi varje pass. Därför är det alldeles omöjligt att säga hur mycket just du ska vila utan att känna till mer om din träning, vardagsliv mm. Mål och ambitioner är också en del i det hela samt att alla återhämtar sig olika snabbt efter tuffa pass beroende på sömn, näringsintag med mera. Maila mig om du vill ha lite er ingående tips!

  SvaraRadera
 7. Pannkakorna ser jättegoda ut! Var hittar man rceptet till sådana där coltingpannkakor? :)

  SvaraRadera