onsdag 15 augusti 2012

Ska jag eller ska jag inte.........?

Mycket funderingar just nu på ett beslut som jag måste ta ganska så snart.....Ja, jag vet att det är taskigt att skriva precis så här på bloggen och inte tala om vad det handlar om, men jag gör det i varje fall! Så mycket kan jag avslöja att det handlar om min karriär och framtid och det sägs att man måste våga för att vinna, så frågan jag ställer mig just nu är följande: Jag vet vad jag har, men inte vad jag får och är jag redo att hoppa på en riktigt stor utmaning?

Nog om det, jag ska fortsätta fundera och så småningom kommer nog även Ni kära läsare få ta del av resultatet av mitt beslut!

Till dagens träning som även i dag bestod av morgonlöpning. Skillnaden i dag var att jag fick något mer bråttom ut i morse så den där lilla "pre-frukosten" jag brukar ta innan blev inte av. Inga problem ändå, eftersom jag skötte min laddning igår kvällen innan genom att fylla på ordentligt med energi så det gick faktiskt riktigt bra i dag med! Det blev 12 sköna kilometer med lätta ben och lite sådär härligt krispig luft. Men, visst jag kan erkänna att innan jag kom ut så tog det emot lite......men så fort jag tagit första steget så förbyttes eventuella tankar på att inte springa till ren löpglädje! Höll mig på en snitthastighet på strax under 5 minuter/kilometer vilket kändes lagom med tanke på längden och att klockan bara var 06.00!

Nu längtar jag efter mer fartfyllda tempo-pass så nästa veckas löpträning kommer det bli mer fokus på snabba och kortare distanser.

14 kommentarer:

 1. Du är grym och vilket beslut du än tar så gör du säkert helt rätt! Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas du kommer fram till ett bra beslut! Tänk om jag kunde hålla ett sådant tempo på eftermidagen när jag verkligen har laddat upp! haha du är grym :)

  SvaraRadera
 3. Bra tempo på morgonkvisten! Inspirerande!

  Hoppas tankarna klarnar!

  SvaraRadera
 4. Spännande, om det gäller någon fundering på att byta gym kan du väl gissa vad jag tycker =)NO!
  Om det gäller din andra yrkeskarriär säger jag go for it!!!!

  SvaraRadera
 5. Härligt med morgonlöpning. :) Det är alltid värt det när man väl kommer ut!

  SvaraRadera
 6. Spännande :D Du är grym! Du får bli min hare ;)

  SvaraRadera
 7. Jag lever efter devisen att man bara ångrar det man aldrig gör. Du kan väl alltid gå tillbaka om du väljer fel? Vad är det värsta som kan hända? :)

  SvaraRadera
 8. Jag är precis i samma sits just nu! Men bra härligt då man kan välja - inte sant :)

  SvaraRadera
 9. Spännande med nya utmaningar! Kom ihåg det gamla uttrycket " man ångrar oftast det man aldrig gjorde"! Våga testa, du kommer alldeles säkert att lyckas! Kram

  SvaraRadera
 10. Spännande och läskigt på samma gång! Lita på magkänslan, det brukar bli rätt!

  Förövrigt kändes det som jag kunde göra copy paste på det här inlägget, både vad gäller funderingarna och morgonlöpningen :)

  SvaraRadera
 11. Att ta beslut om framtiden är alltid svårt man vet vad man har.... Väl vågat hälften vunnet säger man! Men...Karriär kan också kosta. Familjen är viktig och balansgången är svår att räcka till med att hinna med allt (Arbete-Familj-Träning-Vänner-Fritid-Hus m.m.). Du är förnuftig och ditt beslut kommer säkert bli bra efter du har tänk till två gånger!

  SvaraRadera
 12. Så kul att läsa din blogg igen! Du är lika inspirerande som alltid!!:)
  Och spännande med nya funderingar! Oftast brukar magkänslan visa vägen. Men håller med några av de andra som skrev att oftast ångrar man mer allt som aldrig blev av snarare än de saker som gick snett.
  Så utan att veta vad det gäller så tror jag du kommer klara det galant med din järnvilja! Man kan aldrig komma framåt om man står stilla :) Längtar tills passen nästa vecka! Stor kram så länge!!

  SvaraRadera
 13. Grymt av dig att kunna springa så pass snabbt per km så tidigt!

  Håller med om att hur man har ätit kvällen innan är avgörande vid morgonträning.

  SvaraRadera
 14. Hej,
  hamnade här en slump via Therese Springer och kan inte låta bli att tipsa om Hans Rosenfeldts "vinterprat"
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2071&artikel=4828739

  Säg ja, man kan (nästan) alltid dra sig ur är hans tips :-)

  Det ligger antagligen mycket mera jobb bakom än vad Hans låter ana i sitt vinterprat men å vad jag tycker om inställningen.

  SvaraRadera