torsdag 23 augusti 2012

Träning att bara vara......

Inte ens min spinningcykel får vara i fred!

Bjöd vårt busfrö på ett litet mellis istället!
Jo, men så är det faktiskt hos mig just nu. Vår lille son (1 år gammal) är hur vild som helst och inte stilla en sekund, klättrar och är på allt han inte får t ex tv, gardiner och annat. Tycker ändå att vi barnsäkrat vårt hus rätt bra, men vissa saker går inte att flytta på. Jag sitter inte ner en sekund om jag inte lägger mig raklång på golvet vill säga och leker med vildingen. Jag kan inte ens räkna hur många gånger jag i dag lyft bort honom från saker han inte ska vara på/röra.......borde nästan räknas som ett lättare träningspass eller? Vaddå styrketräna, räcker väl med att lyfta och bära omkring på en 10 kg tung 1-åring istället!

Nej, det är klart jag skojar lite! Så ikväll blir det faktiskt att åka in till gymmet för att främst instruera en spinningklass, men jag ska också klämma in ett pass med chins och dips. Ska påbörja en satsning just med chins och dips nu som faktiskt är två oerhört kompletta övningar och passar perfekt för mig där tiden är en bristvara! Målet är att klara 20 chins på egen hand innan jul, borde jag väl fixa eller?

15 kommentarer:

 1. menar du chins 20 stycken på fri hand? du menar inte maskinen man drar sig upp i?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fri hand, men jag kanske borde börja med ett mer rimligt mål om 10? :)Fast å andra sidan kan jag försöka sikta högt och se vart jag hamnar eller hur!

   Radera
 2. Härligt med styrketräning! Jag tänkte köra lite lätt ikväll och cykla igång benen :)

  SvaraRadera
 3. De är ju ohyggligt jobbiga! Då satsar jag på att klara en innan jul. Okej?!

  SvaraRadera
 4. klart du ska sikta på 20! Huruvida det är realistiskt beror på hur många du klarar av att göra idag. Det är minst lika mycket teknik som styrka och har man en gång fått klämm på "hur" så är det bara nöta antal. Och lyftande och bärande av 10 kg tung liten människa full av energi och vilja är himla bra träningskomplement. Det försöker jag intala mig när jag jagar och försöker få styrsel på min lilla vilde.

  SvaraRadera
 5. 20 fritt hängande chips innan jul?? Inget dåligt mål! Men you go Jenny, jag hejjar på dig!! ;) //Claudia

  SvaraRadera
 6. Känner igen det där med "minivilding", det sägs att det går över (-:

  SvaraRadera
 7. Det är tufft att ha barn. Jag var på ett sånt där lekland med mina syskonbarn. Snacka om funktionell träning!

  SvaraRadera
 8. Jag försöker också jobba på chins och dips :)

  SvaraRadera
 9. Jag förbättrade mig i dessa grenar när jag drog ner på löpning vs annan kondition, sliter ner rätt mkt och jag hade inte samma ork då..efter det så pallade jag rätt många chins.....

  SvaraRadera
 10. Känner verkligen igen dig i bebisjagandet ;) Leo är som bekant helvild... Mina 2 andra har ju varit lugna så jag är inte van. Pust! Du fixar säkert ditt mål jul. Heja Heja!

  SvaraRadera
 11. Vilken liten sötis! Lyfta barn är galet bra träning:-)

  SvaraRadera
 12. Jag jobbar också hårt med chins för tillfället, en liten tävling med mig själv ;-) Har en snart 2 åring som klättrar överallt och gör precis allt han inte skulle få göra.

  SvaraRadera
 13. Visst är det allt lite träning att ha en vilding till son!

  Grymt stark du är om du klarar 20 chins!

  SvaraRadera