tisdag 2 oktober 2012

Bästa frukosten......igen!

Fortfarande bästa frukosten med ett gäng banan-pannkakor samt en skål med turkisk yougurt och en massa gott på och så naturligtvis kaffet! Jag älskar frukost, i dag en något rörig variant då jag var själv hemma med mina små älsklingar. Fokus ligger då så klart på att få i dom frukost i första hand och sedan är det min tur. MEN eftersom jag fortfarande anser att frukosten är dagens viktigaste måltid för att få en bra start så lägger jag ner både tid och energi på att alla ska få det dom de vill ha. Lill-killen äter gröt, stortjejen vill ha turkisk yougurt med flingor och bär, mannen kör sin yougurt och smörgåsar och så jag med mina pannkakor och yougurt! Gott ska det vara!

10 kommentarer:

 1. Ser gott ut! Alltför länge sen jag gjort coltingpannkakor :)

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar frukost! Min egen aptit är helt förvriden nu när jag är sjuk så jag är sugen på grejer jag liksom aldrig äter annars.... längtar tillbaka till mina vanliga smaklökar!!!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker frukosten är det bästa på dagen :)

  SvaraRadera
 4. kan du snälla lägga ut receptet på bananpannkakor?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt recept är: 3 hela ägg ibland 4, 1 banan, rejält med jordnötssmör alt mandelsmör 3-4 msk. Kör i en mixer och stek i rikligt med kokosolja. Tre stora pannkakor brukar det bli!

   Radera
 5. Plus i kanten för att hela familjen får en prioriterad frukoststund! Har alltför många kunder på Ica om morgnarna (helgerna) där barnen får en drickyoghurt (fullt med socker) eller saft i nappflaskan och kanske en banan om dem frågar snällt. Sådana hälsonördar som jag skriker inombords då ;)
  Älskar colting-pannkakorna!

  SvaraRadera
 6. Ja så gott! Lyckos dig som får pannkakorna hur ofta du vill. Här äts de alltid som fredagsmys-middag men då gjorda som våfflor.

  SvaraRadera
 7. Jag har inte fått tummen ur att köra colting-pannkakor än. MÅSTE göra snart! :-P ;-)

  SvaraRadera
 8. Ambitiös frukost! :) men håller med, frukost är ju ett viktigt mål!

  SvaraRadera
 9. Mmm så gott det såg ut! Håller med ovan om att det var ambitiöst ;=)Avundsjuk.

  SvaraRadera