måndag 8 oktober 2012

Tidigt uppe

Klockan var lite efter 06.00 i morse när jag stack iväg på en morgon-löpning. Ruggigt kallt ute så mössan åkte på och med små fina tassande steg tog jag mig framåt. Det var känslan som var viktig i dag. Känslan av att bara låta kroppen få bestämma tempo. Det blev en lagom runda på 8 km och en kilometertid strax under 5 minuter så skönt att starta dagen med detta!

För att fortsätta med lite mer träning så tog jag chansen att köra ett spinningpass när min minsting sov sin förmiddagssömn. Körde igenom ett nytt upplägg som ska testas nästa vecka. Grymt att ha en spinningcykel här hemma så jag kan få till bra träning när tillfället ges! Det blev 45 svettiga minuter fyllt av intervaller och backar. Skönt och riktigt lyxigt att ha all träning avklarad innan lunch i dag!

Bakade lite bröd i går, grymt goda solrosfrö bröd!3 kommentarer:

 1. Gott brödet ser ut! Recept?
  Gillar dina ändringar på bloggen. : )

  SvaraRadera
 2. Både löp och spinn härligt :) brödet ser väldigt gott ut!

  SvaraRadera
 3. Herregud så du springer fort. Jag blir helt matt. Det är svårt att låta bli att jämföra sig, även om jag vet att jag aldrig kommer att ligga på såna hastigheter. Försöker istället fokusera på all inspiration du ger, för det är massor!
  Brödet ser supergott ut. Ska baka lite senare i veckan.

  SvaraRadera