måndag 22 oktober 2012

Förvånad

Föreställde mig en seg och trög löpning i morse med trötta ben, MEN så fel jag hade. Jag var super-pigg! Var kom det i från, jag är som ett stort frågetecken! Bara att tacka och ta emot! Trodde som sagt att gårdagens spinningklass skulle göra min morgonlöpning tung och seg. Det blev precis tvärtom. Pigga ben som bara ville springa på, måste ha varit min nyaste löpjacka och den fina reflexvästen jag kom ihåg att ta på mig denna gången som gjorde att jag kände mig extra motiverad.
Snoozade visserligen några extra gånger så några extra minuters sömn blev det också och dessutom precis innan jag stack ut genom dörren ropade mannen att han skulle åka tidigare till jobbet så jag fick rätt bråttom iväg för att hinna med de 8 kilometerna jag planerat.
Tillbaka vid huset kände jag att jag kunde ha sprungit lika länge till utan problem......åh om jag bara hade haft mera tid för löpningen denna morgon!

Bilder från igår, i morse var det betydligt mörkare när jag stack i väg ut och sprang! Kolla in mina nyaste skor! 

6 kommentarer:

 1. Härligt, verkar som om tidspress får en att springa både snabbare och känna sig piggare!

  SvaraRadera
 2. Låter som en superhärig start på veckan!

  SvaraRadera
 3. Underbar känsla!! Och din nya löparjacka är så snygg!

  SvaraRadera
 4. Underbart!! Det är det bästa!

  SvaraRadera
 5. =) Fantastiskt. Bra där !! Vad är det för skor?!

  SvaraRadera
 6. Oj vad man känner igen sig i detta. Hur ofta har det inte hänt mig!? Man känner sig trött och sliten men när man väl kommer ut och börjar löpa så bara inser man helt plötsligt vilken energi man har och hur glad blir man inte då :)

  SvaraRadera