söndag 21 oktober 2012

Fokus

Just det, nyaste löparjackan är på. Från NIKE och riktigt bra passform med lite tightare modell som inte flaxar! Färgen är väl också helt underbar!
Jag försökte se allvarlig ut här för att tagga till lite extra inför kvällens klass jag skulle instruera. Efter en mysig söndagslunch hos min kära mor och far så blev det så äntligen dags för höjdpunkten denna söndag! Fullsatt spinningsal, grymma kunder, härlig energi och helt totalt slut efter passet=underbart!

Löpningen har tyvärr inte blivit av denna helg som jag hade planerat, men i morgon är en ny vecka som jag kommer starta upp med en tidig morgon/återhämtnings/jogg på antagligen rätt sega ben. För kvällens spinning blev precis så där härligt utmanande som jag vill ha det. Inte en torr fläck någonstans och dessutom bjöd jag mina kunder på ett par extra bonus-sträckor i dag, vilket gav det hela en lite oväntad effekt. Helt totalt slut efter de 55 minuterna vi kör normalt och så fick jag ett litet infall och la på två sträckor till. Härligt att alla hängde på! Det går alltid att pressa lite till även när man tror att man gett precis ALLT!

5 kommentarer:

 1. Åh spinnpasset låter grymt! Härligt med bonus det taggar till :) skulle väldigt gärna vilja spinna för dig någon gång! Jag har skrivit det förut, skriver det igen, du utstrålar sådan energi! :)

  SvaraRadera
 2. Åh! Låter som man missade nåt... Jag känner mig äntligen bättre och räknar med att komma på fredag.

  SvaraRadera
 3. Riktigt kul ikväll! Håller med om att det är bra att träna på att göra mer än vad man eg har tänkt, för vanligtvis är jag extremt bra på att göra EXAKT vad jag har planerat men inte en sekund mera :P Tack för detta veckoslut, hoppas jag kan komma snart igen :)

  SvaraRadera
 4. Åh vilken trevlig blogg du har!
  Tänkte höra om du har tips på en bra löparjacka som funkar nu på hösten och sen även på vintern? :)

  SvaraRadera
 5. Inga nya goda baktips på g=)

  Spinnarn..

  SvaraRadera