tisdag 16 oktober 2012

Galet mycket

Finns helt galet mycket träningskläder att shoppa nu! Sajterna svämmar liksom över av det enorma utbudet. I de vanliga sportaffärerna hittar jag nästan aldrig något som jag vill ha utan det är på nätet jag hittar ALLT! När jag inte har några kul träningspass att skriva om så kan jag alltid tipsa om denna sajt Zalando där du kan göra många bra köp just nu! Problemet för mig är att jag kan inte välja när det finns så mycket jag vill ha! Lyxproblem....jag vet!

Mössa på i dag såklart!
Dagens lätta och försiktiga träning(fortfarande lite snorig, men inget halsont) blev 55 minuter på min spinningcykel. Körde i genom lite ny musik som jag fullkomligt längtar efter att få bjuda mina kunder på i veckan. Jag körde riktigt lugnt enbart för att känna lite på musiken och se om det fungerar. Spotify är grymt när det gäller att hitta en massa bra musik! Hur gjorde jag egentligen innan jag skaffade mig det?

4 kommentarer:

 1. Åh, jag har också fallit i Zalando-träsket! Där finns allt man kan tänka sig - och det går faktiskt att köpa träningsmotivation, jag köpte ett paket motivation därifrån för ett par veckor sedan, innehållande söta rosa löptights :)

  SvaraRadera
 2. har inte hört talas om zalando, ska genast ta en titt! :)

  SvaraRadera
 3. Zalando är fullkomligt livsfarligt hittar ALLTID något när jag är där inne...

  SvaraRadera
 4. Visst finns det så sjukt mycket snygga träningskläder!!! Shoppar nästan hellre träningskläder än vanliga kläder :).

  SvaraRadera