måndag 29 oktober 2012

Frostig morgonlöpning

Tidig start i spåret i dag och förvånad jag blev över att det var ljust så jag kunde springa i skogen! Kan väl göra det en vecka till eller så för sedan är det mörkt på morgonen igen. Bäst att passa på alltså! Halvpigga ben som tog mig runt ca 8 sköna kilometrar. Precis ett sådant där lagom pass på morgonen innan frukost! Lite frost och någon minusgrad och en härligt röd sol gjorde omgivningarna riktigt vintriga och fina. Det fick räcka med 8 kilometer och förvånad jag blev när jag kom tillbaka och såg att tiden inte alls var långsam-tvärtom! Kul när tiden säger en sak och känslan en annan! Jag menar att jag tog det bara som en lätt återhämtning, men tydligen gick det rätt fort ändå! 


Håller på och kollar runt på en massa nya löparkläder. Jag har enorma mängder( i varje fall enligt min kära man), men något som jag behöver är vintertights. Jag är helt insnöad på Craft när det gäller vintertights, men så såg jag även att Newline har ett par riktigt snygga och som verkar bra. Får se om jag kör på det säkra kortet eller chansar lite?

10 kommentarer:

 1. :) Härlig runda.. Underbart att hinna med det på morgonen !! SOC såg jag hade ett par snygga vintertights på Stadium... Kolla in dom=)

  SvaraRadera
 2. Kolla också in Röhnisch vintertights. Men de är rätt så stora i strlk. Men sitter som smäck!!

  SvaraRadera
 3. Låter härligt med frostig morgonjogg!

  Jag är också på jakt efter ett par vintertights! Ska kika runt lite och kolla på newline :)

  SvaraRadera
 4. Salomon har bra också! Och Gore men de kostar ju en rejäl slant iofs... Skönt med lite ljus på morgonen!

  SvaraRadera
 5. Härlig runda. Jag har också röhnisch tightsen, gillar dem jätte mycket.

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig runda! En annan är deppig över tidsomställningen som innebär att jag aldrig får se dagens ljus på ledig tid. :( Dags för pannbenet när det gäller eftermiddagslöpningen. ;)

  SvaraRadera
 7. Härligt med en frostig runda!

  Jag har alltid haft problem att hitta bra vintertights (som funkar både att skida och springa med) - vad jag än haft har jag haft svårt att hålla värmen i benen. Tills ifjol då jag hittade ett par av märket Löfler .. de är grymma!! För första gången hittat de perfekta vintertightsen! :)

  SvaraRadera
 8. Haha. Vi borde sammanföra alla blogg-män nån gång så att de fick pusta över fulla tajtslådor ihop nån gång. Min är likadan. Han verkar inte haja att kläderna blir svettiga och måste bytas ut mest hela tiden ;=)

  SvaraRadera
 9. Härlig start. Och som du skriver - bäst att passa på!

  SvaraRadera