söndag 28 oktober 2012

Galen tränings-söndag

Hur kan man låta bli att springa i dag? Sol, några minusgrader och oförskämt lätta ben gjorde att mitt tempopass på förmiddagen i dag gick hur bra som helst! Fy fasen vad härligt det är när kroppen svarar och benen bara öser på! Att jag dessutom skulle hoppa upp på cykeln och instruera en klass ikväll var inget jag tänkte på just då.......Det gäller att passa på att springa i dagsljus(vilket jag inte hinner överhuvudtaget i veckorna) så jag tog min chans!

Kvällens spinningklass gick för övrigt kanon den med! Intervaller med fullsatt spinningsal och en energi som gick att ta på! Grymt kan jag bara sammanfatta känslan. Visserligen med en "touch" av mjölksyra, men så här efter passet kan jag inta vara annat än glad och stolt över att jag än en gång lyckats förmedla det jag vill på mina spinningpass! Ja, jag är stolt över mig själv-typiskt osvenskt. Men så är det.

11 kommentarer:

 1. Härlig träningsdag! Nästa vecka är jag på G igen!! Ses på torsdag ( är tanken nu iaf... :) Kram!

  SvaraRadera
 2. Nä idag gick det inte att låta bli och springa :) så underbart väder!!

  Härligt med mycket energi!! :)

  SvaraRadera
 3. Underbart! Fullt ös medvetslös! Kanske inte riktigt, men skönt att verkligen ösa ur kroppen i fint väder och tillsammans med andra i en fullsmockad spinningsal.

  SvaraRadera
 4. Med sånna här sköna dagar måste man verkligen ut och köra långpass. Så finns det folk som hellre sitter inne och kollar på TV...

  SvaraRadera
 5. Hej Jenny¨

  Skönt att höra att du orkar köra så mycket. Du är en riktig inspirationskälla för mig.

  Kan du lägga upp dina träningsveckor i din blogg så att jag har något att följa och själv köra som du under en vecka eller så. Behöver få din energi!

  SvaraRadera
 6. =) Meen vilken dag. Underbart !!!

  SvaraRadera
 7. Håller med om att det var en jäkla energi i salen igår!! Grymt upplägg med intervaller och snabba ben!! Såklart bästa peppningen under tiden... :)

  SvaraRadera
 8. Härligt inlägg! Jag har själv haft en vilohelg och varit i Malmö för minisemester. Är därför superladdad inför mitt pass ikväll. Woho!!

  SvaraRadera
 9. Det ser verkligen helt underbart ut. Hade jag varit frisk hade jag definitivt sprungit.
  AVIS!!!! ;-)))
  Kram

  SvaraRadera
 10. Härligt att du är stolt över dig själv, det SKA du vara också!!! Skönt när benen verkligen svarar som man vill, de passen överträffar allt :-)

  SvaraRadera
 11. Vad härligt när kroppen orkar med så mycket träning!

  SvaraRadera