tisdag 9 oktober 2012

Tröttmössa

Hade planerat för en tidig morgonlöpning i morse, MEN även jag kan ändra mig. Särskilt med tanke på att vår minsting höll oss uppe hela natten med förkylning och flera tänder på gång. Sammanhängande sömn blev kanske bara max 30 minuter. Så när klockan ringde vid 05.45 så snoozade jag ända fram till 06.45!!!!! Ingen löpning utan istället fokus på att väcka barnen, fixa frukost och ta sig iväg mot lämningar på skolan! Så kan det vara!

I stället bjuder min generösa man på ett träningspass ikväll. Jag kommer att springa med vår dotter till hennes gympa och sedan fortsätta med en 10 km runda. Blir nog bra det med!

Nu Lunch!

6 kommentarer:

 1. Stackars liten, hoppas han piggar på sig snart!
  Löp pass i kväll är ju inte helt fel det heller?

  SvaraRadera
 2. Alla snoozar nu när det är mörkt! Vi borde ha kortare arbetsdagar under höst och vinter!!! Så trött så det finns inte!!!

  SvaraRadera
 3. Låter som en bra reservplan! Vissa nätter kräver liksom sin sovmorgon!

  SvaraRadera
 4. Det kan vara himla bra att lyssna på kroppen och knoppen. Kanske behövde du den där extra timman. Hoppas du hade en bra dag :)

  SvaraRadera
 5. Förstår att du hoppade den tidiga turen! Hoppas han snart blir frisk och att ni får sova inatt. Kram

  SvaraRadera
 6. Stackars Oliver och dig! Tur du fick komma iväg senare och kände dig lite piggare! Men håller med om att spåret är så dåligt upplyst! Hoppas verkligen det fixas nu framåt vintern!

  SvaraRadera