onsdag 10 oktober 2012

Kvällens pass

Kvällslöpning i dag igen. Fanns inte en chans att jag hade lust att lämna den varma sköna sängen i morse efter ännu en natt fylld av ständiga uppvak. Sömnen var minst sagt kass! Men vad gör väl det när jag får världens största glädjetjut och skratt när jag vaknar på morgonen av mitt just nu väldigt snoriga busfrö!

Alltså blev det till att snöra på sig löparskorna och ge sig iväg runt på mina planerade 8-9 km. Upp till skogen, kolsvart förutom lamporna då(måste skaffa mig en pannlampa) och sedan var det bara att köra på. Lite segare i dag, men otroligt skönt nu när jag kommit hem. Tog väl ungefär 4 kilometer i dag inann jag kom in i mitt "flow" men vad gör väl det? Jag gillar min inställning till löpningen just nu där kroppen och käsnlan för dagen får bestämma! Kan väl kalla det för "myslöpning" kanske? Några veckor av planlös löpning är väl aldrig fel eller hur?

6 kommentarer:

 1. Härliga bilder på dig! Du utstrålar sån glädje och energi!

  SvaraRadera
 2. Fixar du verkligen att springa i mörker?? Jag springer ju med om kvällarna men håller mig hellre till upplysta cykelvägar med reflexväst på för att synas bland cyklister och annat! Fina bilder på dig!

  SvaraRadera
 3. Haha, vilka härliga bilder!

  SvaraRadera
 4. Alltså just de där perioderna med sämre sömn tror jag det är väldigt smart att köra lite planlös löpning verkligen och inte ta någon stress av det. Börjar man stressa och släpper sig irriterad över att man inte kan följa sin träningsplan så skapar man bara dålig energi & träningsflow som man inte vinner något på i längden. Hoppas förkylningen snart är över! :)

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder på fina dig!! :) Jag gillar faktiskt planlöst löpande! Tycker om att lyssna av dagsformen och köra därefter. Sen tror jag att prestationsmänniska som man är pressar man på så gott det går ändå... :)
  Hann aldrig säga det igår, men tycker det är grymt hur bra du läser av deltagarna och slänger in precis det som behövs för att "väcka" klassen, superproffsigt verkligen!

  SvaraRadera
 6. Att springa på känsla är det bästa! Hösten är också bästa tiden för just det - njutningslöpning :)
  Ha en underbar helg! Ps. Skitfina bilder på dig som vanligt!

  SvaraRadera