söndag 19 februari 2012

Att ta ut sig maximalt

Kvällens spinningklass blev en resa upp till maximal ansträngning-i vilket fall för mig! Att jobba som instruktör innebär att jag självklart är där för kunderna och ska få dem att ge allt och lite till MEN jag kör naturligtvis stenhårt själv också. Tar jag i så tar kunderna i och ger jag allt i varje sträcka så gör alla andra det också....för det mesta i varje fall...:) Så underbart att se dessa ansträngda ansikten och se svetten rinna...Ren lycka för mig som instruktör!

Min egen uppladdning i dag var inte den bästa med ytterligare en natt med väldigt lite sömn då min lille krabat är förkyld. Så med bara några timmars sömn, storhandling på förmiddagen, lunch hos svärföräldrar och sedan iväg på eftermiddagen för att köra pass-uppladdningen kunde ha varit bättre!

Skumt hur kroppen fungerar för i dag tog jag mig själv verkligen upp till max...så grym känsla när kroppen svarar och bara vill ta i mer och mer. Fanns liksom inga begränsingar ikväll!

Nu är jag hyffsat mör i benen och kroppen så nu hoppas jag min minsting sover några timmar till innan jag måste upp igen......för nu ska jag minsann gå och sova!

8 kommentarer:

 1. Låter som ett härligt pass, måste se till att komma och träna för dig snart, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du måste komma och köra!

   Radera
 2. Jag tycker det är svårt att maxa när jag själv cyklar. Jag får svårt att ge tydliga instruktioner om jag är alltför andfådd. Jag cyklar på så mycket jag kan men försöker hålla i bakhuvudet att kundernas träning är det viktigaste, även om jag ibland dras med i endorfinruset. :)

  SvaraRadera
 3. Var ett galet jobbigt pass igår! Tog mig knappt till bilen :) Jag tycker man blir mer sporrad av en instruktör som själv tar ut sig och ger järnet. Hoppas du fått sova lite bättre inatt.

  SvaraRadera
 4. Vilken prestation av dig! Bra jobbat!

  SvaraRadera
 5. Du var absolut på topp igår! Underbar energi & peppning!

  SvaraRadera
 6. Låter alldeles otroligt härligt!! Vill också test... synd att man bor så långt borta!

  SvaraRadera