onsdag 8 februari 2012

Hur kan du?


Mycket trött mamma i dag, men med ett leende känner jag mig lite piggare....

Ja, det kanske man kan fråga sig ibland.....(syftar på rubriken)

Många kilometer barnvagnslöpning blir det just nu...varv på varv...samma slinga...ingen större variation....samma hundmänniskor som hejar....

Jag skulle snart kunna springa utan att ha öppna ögon, så väl känner jag till varenda litet gupp och hinder på vägen. Ni som följt mig ett tag vet att vi bor utanför stan i ett mycket litet samhälle där variationen på lämpliga löpvägar med barnvagn är minimal. Så hur fixar jag att springa så mycket med barnvagnen? Blir det inte tråkigt? Hur orkar du? Detta är frågor jag får ibland.

Svaret är rätt enkelt: Jag är d-ligt envis, otroligt driv på att fixa de mål jag satt upp fär tävlingssäsongen så det finns likosm inget att välja på! Alltså fortsätter jag att bjuda Linghems-borna på min barnvagnslöpning :)
I dag tänkte jag dessutom försöka hitta ett lämpligt ställe att köra lite intervaller också....eller någon liten backe(men då får jag leta länge).

Men först ska jag ladda kroppen med min älskade havregrynsgröt(med vaniljsmak), en massa nötter och frön, goji, blåbär, banan, sojamjölk och ägg.

6 kommentarer:

 1. Ja, man kan inte bli annat än imponerad! Vilken runda springer du? Jag har hittat en som tar 25 min iaf. ( Springer dock antagligen lika fort som dig, även utan vagn... ) Ang backe så finns det en bra backe om du springer upp till kråksångsvägen och upp mot spåret. Ligger mellan några hus. ( Lite svårt att förklara,,, men den är ok. Inte så lång men ganska brant )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du, jag har nog utforskat varje meter av Linghem. Vet precis vilken backe du pratar om.... I dag träffade jag på samma hundmänniskor tre gånger. Jag springer lite kors och tvärs och runt och upp igen.....:)

   Radera
 2. Du borde ta med dig alla småbarnsmorsor som bor ute i Linghem ut på en runda och få dem att inse att de kan träna även ute på landet. Grym inställning Jenny, jag är med dig. Mer pannben åt folket!! Jag och Alma kör lunchtid numera då hon slutat sova på fm, lunchen smakar himmel efteråt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marta! Visst är det kanon att förena nytta med nöje...jag menar våra sötisar måste ju sova och då kan vi lika bra träna lite!

   Radera
 3. Samma här. Inte alls särskilt många olika vägar att springa. Men man kan ju alltid springa rundan åt andra hållet... Ha ha! ;-))

  SvaraRadera
 4. Havregrynsgröt o macka och ägg är gött!

  SvaraRadera