måndag 13 februari 2012

Bästa starten på nya veckan


Måndagar är lika med en lite lugnare och längre barnvagnslöpning. I dag blev det utgång vid 09.30 då min lille älskling skulle sova sina förmiddagslur. Numera är det väldigt osäkert hur länge han sover så det kan vara allt från 45 minuter till ca 90 min. Med andra ord gäller det att passa på att börja springa så fort som möjligt för att hinna få ihop några kilometrar.

Underlaget i dag var inte det bästa då det snöat en hel del och gjorde min löpning väldigt tung i dag. Vagnen rullade trögt och jag fick jobba hårt för att ta mig framåt i ett hyffsat tempo. MEN solen sken och ingen blåst så i övrigt var det helt perfekt löpväder i dag. Jag skrapade ihop 72 minuter och det var med en mycket skön känsla i kroppen jag kom hem igen.

Nu ser jag fram emot min goda kycklinggryta jag ska fixa till här till lunch!

6 kommentarer:

 1. Härligt att liten sov så länge!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hann t om ta en dusch i lugn och ro:)

   Radera
  2. Imponerande att du ändå springer med vagnen så mycket även fast det är snö. Det är jag lite för lat för :) Det gick bra i början,men nu är det så himla moddigt.

   Radera
  3. Finns inte mycket att välja på här ute om dagarna på landet om jag vill träna....och det vill jag ju...:) så löpningen med vagnen är det alternativ jag har för tillfället och då får det bli det!

   Radera
 2. Tänk att mat smakar så mycket bättre efter fysisk ansträngning! Hoppas att grytan var så god som du så fram emot!

  SvaraRadera
 3. Du är så himla duktig. Jag som sitter här och försöker hitta på anledningar till att slippa från mitt backintervallpass. Nu måste jag ju ge mig ut. ...

  SvaraRadera