onsdag 15 februari 2012

När ingen annan är vaken....

En massa nysnö som fallit under natten...upp till 10 cm tror jag så tittade jag ut genom fönstret 05.50 i morse för att ta beslut om eventuell morgonjogg. Bestämde mig i går kväll för att ge mig av tidigt för en 30 minuters liten runda och ni som känner mig vet att jag inte ställer in i första taget trots att det i dag innebar snöpulsning!. Tuff natt med många uppvak och en lite FÖR pigg bebis(mitt i natten) har blivit en vana nu och kroppen fungerar helt ok ändå verkar det som.....kanske har jag vant mig vid den avbrutna sömnen och de många uppvaken.

Hur som, så blev det en snöjogging runt samhället på oplogade vägar i 32 minuter. Helt klart bättre än inget och dessutom är känslan av att orka ge mig ut och väcka kroppen på detta sätt oslagbar! Morgongröten smakade ljuvligt efter mitt lilla äventyr i snömodden!

Resten av dagen blir relativt lugn med fix i köket bestående av att laga matlådor, baka extra gott bröd och annat pyssel i huset. Dessutom är målet att jag ska köra lite hemmastyrka i dag också......försöka klämma in 15 minuter under dagen....axlar blir det!

6 kommentarer:

 1. Skönt att du kom ut en sväng själv :) Tror inte att det hade gått att springa på fm idag med vagn... Jag är glad att jag har bil idag så jag slipper dra vagn och pulka till dagis. Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat Jenny, här blir det bara inomhusträning idag =)

  SvaraRadera
 3. Extra bra träning i snömödd också! :-)

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat! Känner igen det där med vaken bebis:) Jag hade tänkt springa med vagnen idag, men det är nog bara att glömma:) Oplogade trottoarer häromkring. Jag satsar också på hemmastyrka idag, hoppas din dag blir fortsatt bra!

  SvaraRadera
 5. Mycket snö här också nu och dåligt plogat. Tur att det är vilodag idag, imorgon är det nog bättre :) Kör hårt med styrkan nu!

  SvaraRadera
 6. Duktig du är som kör på med din löpning oavsett väder och underlag! Men det är ju mycket värt att få egentid så jag förstår dig!

  SvaraRadera