tisdag 14 februari 2012

Slitsamt


Vilja av stål och lite vilja var verkligen vad som krävdes av mig i förmiddags. Efter en natt med extremt många uppvak för amning, blöjbyten och annat så var jag rätt mör måste erkännas. Jag skulle egentligen ha passat på att få en egen liten löprunda på morgonen innan mannen skulle till jobbet, men jag prioriterade några minuter extra i sängen just denna morgon.

Med en 6-månaders kontroll på bvc vid 11-tiden så ville jag ut på en liten löprunda/sovrunda innan dess. Hade jag vetat hur underlaget skulle vara så hade jag nog inte gett mig ut. Med all nysnö som kommit under natten och total avsaknad av röjning av gångvägar och bilvägar så gav jag mig ut på vad jag trodde skulle bli en skön lite löpning med vagnen. Fick börja med att gå(omöjligt att springa även för mig...) sedan vässade jag "hornen" och hittade hyffsat uppkörd slinga på ca 600 m. Fram med mera pannben och sedan "luffsade" jag runt den där slingan ett antal varv i 30 minuter. Sedan fick det vara nog. Inte ett dugg nöjd med löpsteg, känsla och sådant, men grymt stolt över att jag är så djäkla envis:)

7 kommentarer:

 1. Du får köpa dig en stort choklad hjärta idag!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas min kära man kommer hem med något smaskigt! :)

   Radera
 2. Starkt jobbat! Jag tänkte på dig idag när jag gick till dagis med Noel och det var ändå på em, inte ens då var det plogat ordentligt... Här firar vi Alla hjärtans dag med chokladbollar som var barnens önskemål :)

  SvaraRadera
 3. Härligt! De kommer snart och intervjuar dig för lokaltidningen. Månadens Envisaste Bybo.

  Moddigt och nysnöat här också, det blev en verkligt Tuff Tisdag. Men skönt efteråt!

  Glad vändag härifrån Finland.

  SvaraRadera
 4. Imponerande, jag hoppade löpningen idag ;) ska det inte bli vår snart eller?

  SvaraRadera
 5. Du är verkligen envis. Undrar lite om du sover nångång på dagarna när du har möjlighet? För mig var det en räddning vissa gånger med andra barnet, zoombiekänslan är inget vidare...

  SvaraRadera