tisdag 21 februari 2012

Långlöp med barnvagn

Dagens eller rättare sagt förmiddagens långlöp blev en mycket lätt och trevlig upplevelse. Planen var att bara köra på så länge det kändes ok och hyffsat skoj. Långlöp utan vagn brukar betyda ett par mil för mig, men med barnvagn vilket gör det hela bra mycket tyngre så hamnade jag på 90 minuter i dag(vet faktiskt inte hur många kilometer det blev, men det har mindre betydelse just nu när jag bara ska arbeta upp uthålligheten). Kändes bra och jag hade ett härligt flyt i steget....! Jag kan nog titulera mig som "barnvagnslöpare"!

Visst är det bra att kunna springa så pass mycket med vagnen, men det är en enorm frihet och lyckokänsla att ta ett pass på egen hand då det verkligen känns hur mycket lättare det går och vilket flyt jag får då! Jag ser det som så att allt detta löpande tillsammans med barnvagnen gör mig stark inför kommande tävlingar och lopp. Dessutom är det väldigt skoj om Oliver vill fortsätta hänga med mig på mina löprundor även när han blir så stor att han är sittande och kanske t om vaken när jag ska ut och träna!

7 kommentarer:

 1. Du borde anordna någon typ av löpargrupp för mammor! Tack för all härlig inspiration du ger mig och många andra mammor!

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt pass! Imponerande att orka så länge med vagnen, jag antar att det blir ganska mycket tuffare än när man springer fritt! :)

  SvaraRadera
 3. Wow, u go girl! Grymt imponerande!

  SvaraRadera
 4. Du är grym Jenny! Jag vet ju hur jobbigt det är att springa med vagn. Sprang ju en del i somras och i höstas. I vår blir det barnvagnslöpning igen :)

  SvaraRadera
 5. Hann du baka nån semla idag=) Här vart det kladdkaka istället, bra godare:)

  SvaraRadera
 6. Bra jobbat! Den där uthålligheten är klart på gång!

  SvaraRadera
 7. Var ju även underbart väder att springa i idag, snart vår ju yiiipppiie!

  SvaraRadera