onsdag 1 februari 2012

Repris

Samma upplägg denna morgon med en kort och tidig liten löpning utan barnvagn dock med en helt annan status i kroppen. Detta pga en natt med många amningar och dessutom gjorde jag en snygg vurpa i trappan ner mitt i natten...tur att jag inte hade Oliver i famnen då. Slog i både det ena och andra, men klarade mig rätt bra ändå! Så ett råd till alla er där ute.....gå inte ner för en nattsvart trappa mitt i natten med ett stort duntäcke och kudde....uppenbar risk att snubbla....:)

Som sagt löpningen hade jag bestämt mig för så visst kom jag ut 06.10 var jag iväg och 06.40 hemma igen dvs 30 minuter även denna gång på en aningens tyngre ben och lätt seg kropp. Trots det som vanligt en rätt bra känsla efteråt i duschen!

5 kommentarer:

 1. DU är strong som ger dig ut trots tröttsam natt! Akta dig för vurpor i trapporna - en bekant till mig bröt foten! ajajaj

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tro mig jag har lärt mig en läxa av att inte springa omkring i huset mitt i natten nu.......:)

   Radera
 2. Åh, tur att det gick bra! Härligt att du tog dig ut på en runda på morgonen

  SvaraRadera
 3. Tur du klarade dig! Så härligt med spring utan vagn för dig! Morgonträning är helt klart underskattat, går ju inte få bättre start på dagen!

  SvaraRadera
 4. Men usch, tur att det gick bra och att du var själv. Själv kommer jag inte alltid ut även om jag bestämt mig, sängen är väldigt lockande på morgonen. Dock inte lika lockande på kvällen för i säng i tid kommer jag sällan nuförtiden :)

  SvaraRadera