måndag 24 september 2012

Bästa starten på veckan

Klockan ringde tidigt i morse, redan vid 05.30. Sängen var underbart varm och skön och jag snoozade både en och två gånger och t om tre faktiskt. Tänkte först stanna kvar i den underbara sängen, men så kom jag på vad jag hade bestämt mig för kvällen innan. Så det vara bara att ta sig upp, smyga ut ur sovrummet för att inte väcka de andra dvs minstingen och mannen som fortsatte sova. 
Klart jag ville passa på att springa de där 8 kilometerna jag hade bestämt mig för. Vet att jag inte ångrar mig efteråt och det är så otroligt skönt så fort jag kommer ut! 10 minuter sedan var jag utanför dörren och kunde köra igång både gps:n och pulsklockan. Fortfarande mörkt, kallt och krispig luft-skönt! Bara jag och mina andetag....mössan på och fokus på att springa på så jag skulle komma hem fort för att äta frukost ihop med resten av faniljen. Bra känsla i kroppen och 8 kilometer är rätt kort och skönt pass för mig och alldeles lagom så tidigt på morgonen! En dusch på det och en stor hög banan-pannkakor, keso, nötter och en balja kaffe och lite lagom småtrött känsla i kroppen.

Roade mig med att rosta lite cashewnötter också det är så grymt gott det där!

4 kommentarer:

 1. Vilken perfekt start på dagen! Åh dessa nötter mums :)

  SvaraRadera
 2. Vilken start på dagen! Fantastiskt! Och som du skriver, man ångrar ju aldrig ett pass! :)

  SvaraRadera
 3. Ja men visst var det extra skönt att mysa ner sig i sängen i morse. Men liksom du kom jag ut, och det ångrar man verkligen inte!

  SvaraRadera
 4. God återhämtning, bra jobbat:)

  SvaraRadera