torsdag 13 september 2012

Dubbelt upp

Tillfället till att köra igenom ett nytt upplägg på spinningen kom i förmiddags när lill-pysen sov sin förmiddagslur innan lunch. Så varför inte hoppa upp på spinningcykeln och riva av ett pass? Sagt och gjort och härligt var det och nöjd med musik och annat. Det är riktigt bra att ha den där spinningcykeln hemma faktiskt! Löparbenen har fått ett par dagar av vila vilket gör mig enormt sugen på att springa och dessutom se till att få till det där långpasset på över 20 km. Hoppas helgen bjuder på tillfälle till det!

Nu pågår laddning inför min klass ikväll som jag hoppas kommer bidra till trötta ben och grym feeling!

5 kommentarer:

 1. Lycka till och kör hårt ikväll!

  SvaraRadera
 2. Åh härligt med spinning :) jag har precis kört ett tufft intervallpass med nöjda deltagare :) spinnbubblan är så härlig!! Hoppas du får ett grymt pass ikväll! :)

  SvaraRadera
 3. Härligt! Lika grym som alltid :) Själv är jag i Norge så blir ingen spinning den här veckan! Ha en toppen helg! Kramar!

  SvaraRadera
 4. Tack för ett riktigt bra pass Jenny! (Alla andra dina pass är också bra såklart!) Jag gillar det nya upplägget :) Trötta ben är en garanti på dina pass, och jag lyckades "kräma ur" det sista ur benen på slutet! Starkt av dig att köra dubbelt upp på cykeln, du slutar aldrig imponera mig! Nu till musiken, som är jättebra, har bara ett litet önskemål ..Du kanske redan vet att jag gillar trance/tempomusik? Om du skulle kunna slänga in en och annan tempolåt till i passen, t.ex "Waveliner & Rob Mayth-Children Of XTC" som du haft tidigare. För övrigt är det en kanon blandning av musik du har! Ha en skön helg, vi ses på söndag :)

  SvaraRadera
 5. Perfekt ju!
  Jag önskar att jag också hade en cykel (eller löpband eller crosstrainer) hemma. Jag fortsätter drömma och planera. :-D

  SvaraRadera