måndag 17 september 2012

Morgonlöpning

Startade dagen på bästa sätt med en 10 km lång löpning i skogen. Trots mörkret så gav det mig en massa energi och trots att benen var en aning trötta efter gårdagens spinningpass. Första tre kilometerna gick på ren vilja, men sedan rullade det bara på i ett behagligt tempo. Var oerhört skönt att komma hem igen, hoppa in i duschen och sedan njuta av en hel hög med colting-pannkakor som alltid är lika gott, men i dag använde jag mandelsmör istället för jordnötssmör=mycket gott!
7 kommentarer:

 1. Mmmm jag älskar mandelsmör :)

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det bästa starten som finns... mmm! Tokigt löpsugen nu!

  SvaraRadera
 3. Så härlig känsla att starta morgonen med!! Svårslagen! Och nu när jag är hemma igen längtar jag efter dina grymma spinningpass, så vi ses i veckan! :) Ha en toppen dag! Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig start på morgonen! Jag längtar så efter att springa men har varit förkyld så himla länge. Åhhh mandelsmör. Var helt besatt av Renee Voltaires mandelsmör i våras.

  SvaraRadera
 5. Härlig start på morgonen!! Jag blir alltid så inspirerad att springa morgonpass när jag läser din blogg!! :-)

  SvaraRadera
 6. Jag försöker få till några löppass i skogen men tycker det känns obehagligt att springa där ensam i mörkret. Hur upplever du det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte så farligt tycker jag, men visst snabbt går benen och lite mer på "spänn" är jag nog när jag springer och det är kolmörkt runt omkring! Brukar bli mer asfalt och upplysta gator längre fram när det är ännu mörkare på morgonen!

   Radera