måndag 10 september 2012

Vill,vill, vill

Åka på en sådan där löpar/spring/tränings vecka, MEN kommer jag kunna var borta en HEL vecka från mina älsklingar? Någon som har tips på bra "riktiga" löparresor och då menar jag alltså topp-klass med bra ledare, bra upplägg ,med allt från bra hotell, mat och annat!

Snälla, ni som har koll ge mig tips!

För övrigt så rullar allt på som vanligt. Vardagspusslet gör sitt till så prion har legat på familj, kalas, vänner, socialt umgänge, fest, fix med trädgård och hus och självklart träningen! Jag har kört mycket cykelträning nu och löpningen har blivit mer kortdistans, men nu är det läge att köra lite längre löppass igen. Med längre menar jag då allt som är mer än 20 km. Planen är ett rejält långpass/vecka för att få till lite mer uthållighet. Jag ÄR redan uthållig, men jag ska finslipa lite. Kortdistanspassen med fart har blivit flera och rackarns vad roligt det är att springa fort, fort, fort!

12 kommentarer:

 1. Inga bra tips på bra resor, men måste bara påpeka att du är fasligt snygg! Och det där med långa distanser gör du helt rätt i! Satsa på ett långpass!

  SvaraRadera
 2. Tyvärr har inte jag heller några tips. Men jag skulle gärna åka jag också. Fast ta med hela familjen tror jag. Eller vänta, en ensam och en med familjen :)

  SvaraRadera
 3. Har tyvärr inga erfarenheter kring löpresor, men det hade som du säger varit riktigt grymt att kunna åka på!

  SvaraRadera
 4. Löpresor har jag ingen koll på. Träningsresor har jag gjort och mitt tips är att söka sig till researrangörer som har en etablerad verksamhet, så slipper du deras nybörjarmisstag. Sen finns ju loppresor. Tjejmilen i NY ex. Och vara borta hemifrån går, nu när man kan köra videosamtal och dyl. Jag säger åk!!!!

  SvaraRadera
 5. //Din namne, Jenny K11 september, 2012

  Snälla Jenny, skriv oftare. Din blog är verkligen inspirerande!

  SvaraRadera
 6. Hej Jenny

  En liten fråga bara... Varför har du inte instruerat på något konvent? Bara så att du vet så är du bättre än de flesta instruktörer som "visar" upp sig på spinningkonvent!

  Om några veckor är det visst ett konvent just i Linköping där du bor, men jag har inte set ditt namn på listan. Jag ska själv dit och skulle gärna se att ditt namn står på listan som instruktör. Nu bor jag i Göteborg sedan en tid men hoppas att kunna komma och köra för dig igen!

  Mvh //Maria N.

  SvaraRadera
 7. Jag gillar antingen långt och lugnt eller kort (intervall-kort) och snabbt. Snabbdistans 5-10 km är APJOBBIGT ju! ;-)))

  SvaraRadera
 8. Jag skulle också gärna åka på en träningsresa men har samma problem, vet inte hur jag skulle klara mig utan familjen! ;-)

  SvaraRadera
 9. Skulle också tycka att det vore super kul att åka på en arrangerad löpar-/träningsvecka. Så jag tycker absolut att du ska göra det! :-)
  Klart du kommer sakna barnen massor, men det kan ju vara nyttigt också!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Det finns en massa träningsresor, så det är bara att surfa runt. Vi håller på att planera en tri-resa inom klubben och då kan man allt ta med sig familjen. Jag vet en tjej som var iväg på en cykelresa och hade med sig familjen. Så kolla upp båda alternativen.

  SvaraRadera
 11. Jag försöker få Running Sweden att arrangera en resa till våren, med garanterat bra mat :) (har förstått att det inte är så mycket bevänt med den saken i ex Portugal och det är ju superviktigt på en träningsresa ...). Håll utkik hos RS så kommer kanske info upp, annars meddelar jag dig!
  Lycka till med långpassen. Önskar jag kunde springa med!

  SvaraRadera
 12. Åhhhh jag vill också åka bort i en vecka för sol, träning och mat!!!

  SvaraRadera