söndag 2 september 2012

Helt galet

Samma "flow" ikväll på spinningklassen. Låt mig stanna kvar i denna underbara spinningbubbla ett tag till nu. Jag instruerade med energi, glädje och en massa djäklar anamma! Jag blir så taggad när kunderna tar i och pressar sig utöver det vanliga! Min egna prestation är jag också stolt över. Var rätt nära mjölksyran ett par gånger, benen skrek och jag bara fortsatte ändå! Så grymt, grymt skönt att utföra saker så det blir som jag vill! Låt det fortsätta nu!


17 kommentarer:

 1. Du utstrålar verkligen glädje och hälsa! Underbara, vältränade du! Jag älskar dina pass! Kram

  SvaraRadera
 2. Längtar redan till nästa pass! Synd att jag missade idag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var grymt jobbigt.....:)

   Radera
 3. Åh skulle vilja vara med på ett av dina pass! Låter superhärligt, spinningbubblan är underbar!! Håller med föregående, du utstrålar sån glädje och energi! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är du här i krokarna så hör av dig så kan du självklart var med på ett pass!

   Radera
 4. Jag har hört rykten från "säkra källor" att kvällens pass var fantastiskt! Skulle vara himla kul att cykla för dig någon gång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men kom och var med! Säg till så fixar jag plats till dig!

   Radera
 5. Ja, känslan när man kan pressa sig så hårt som man själv vill, utan att kroppen sätter någon gräns är härlig!

  PS. Damn, vilken vältränad axel/arm du har människa?! :-O :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Fattar knappt var armarna kommer ifrån då det är ca två år sedan jag körde riktigt hård styrka, i nuläget på sin höjd några minuter med hantlarna då och då! Men det är kanske just det som är knepet, lite smygträning då och då!

   Radera
 6. Eller ja... Båda är väl lika vältränade, men... Ja du fattar. ;-)

  SvaraRadera
 7. Vad härligt det låter! : )

  SvaraRadera
 8. Så galet bra pass den här veckan!! Rikigt tuffa upplägg & verkligen utanför-bekvämlighetszonen! Älskar de här passen där vi blir tvungna att pressa oss mer än vad man tror man orkar! Tur att vi får bästa peppningen under tiden så vi inte ger upp när benen brinner... :) För känslan efter är ju oslagbar! Så himla nöjd igår och mentalt fulladdad med massvis ny energi & inspiration till min egna träningsvecka! Tack för du skämmer bort oss med toppkvalitet på passen!! Ha en härlig dag! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina, fina du! Jag hoppas verkligen att jag kan bjuda er på det lilla extra! Du vet vad jag brukar säga: Hårt jobb=resultat! Tack för att du åter igen sprider glädje på passen!

   Radera
 9. Åh, det är så himla kul när man känner just så! Deltagarna brukar verkligen lyfta mig från cykeln i bland av ren glädje. Jag har pass ikväll och blev nu supertaggad. Jag hoppas att du får fortsätta förmedla träningsglädje!

  SvaraRadera
 10. Verkligen äkta glädje! Så härligt!

  SvaraRadera
 11. Låter jättehärligt! Att vara inne i ett sådant flow är underbart!

  SvaraRadera