onsdag 5 september 2012

Jävlar-anamma

Mycket vilja och driv det är just det som tar oss framåt! Att vilja något och att verkligen sträva efter att nå dit man vill! Målbilder, fokus och som sagt ett "djäkla" driv!

Jag har mycket av just detta "jävlar-anamma" särskilt när det gäller min träning, men även inom andra områden! Ni som känner mig vet vad jag menar! Så vad vill jag säga med detta? Njaa, inget egentligen, men jag var tvungen att verkligen använda denna egenskap när jag tidigt i morse gav mig iväg ut på en löprunda. Allt är inte alltid lätt och ska kanske inte var det heller, lite motgång gör oss starkare eller hur var det nu igen?

Hur som, så låg löpkläderna så fint framlagda så när klockan ringde 05.30 så fanns det liksom inget alternativ än att snabbt dra på kläderna, lite morgontoa och sedan ut. Jag erkänner, i dag var det fruktansvärt tungt att springa. Med en kilometertid som låg långt över vad jag brukar ligga på så var det en ren pina att vara ute och springa i morse. Kraftig blåst gjorde inte saken bättre precis. MEN, som sagt det mantrat jag hade i huvudet var just detta att bara driva på, strunta i tider och tempo. Huvudsaken var att jag skulle köra de 10 kilometer jag bestämt mig för. Jag gav mig inte, gör det aldrig!   Envis och med en vilja av stål så höll jag i de 10, MEN jag var oerhört glad och tacksam när jag återigen stod utanför huset och möttes av härligt glada och pigga barn-kramar!

Många av er känner säkert igen sig i att de här passen känns vidriga just då, MEN när det är avklarat är man stolt och grymt nöjd över att inte gett upp! Strunta i tider och tempo och annat ibland och bara kör på ren vilja. Självklart ska man också känna efter om det är så att kroppen verkligen inte vill och då är det naturligtvis på sin plats att ta det lugnare och återhämta sig, men där känner man sig själv bäst. Så glöm inte att alla är individer som kan träna och tål träning på olika sätt, behöver olika lång tid för återhämtning och annat. Livet i övrigt påverkar också, sömn och kosthållning! Glöm inte det och jämför er aldrig med någon annan!

14 kommentarer:

 1. Bra kämpat att inte ge upp! Det är de där passen som bygger pannben.

  SvaraRadera
 2. Kloka ord, superviktitgt att inte jämföra sig med andra. Alla är bra!

  SvaraRadera
 3. Motgångar är endast till för att sprängas! Hur ofta har jag inte sagt "nej nu ger jag mig!" för att sedan fortsätta...? Hursom, grymt bra jobbat och den som jag/du/ni ska jämföra sig med är enbart en själv och ingen annan. Jag är jag och du är du! :)

  SvaraRadera
 4. Järnvilja! ;) Bra inlägg med mycket kloka ord!!

  SvaraRadera
 5. Bra krigat! Njut av ditt genomförda pass hela långa dagen! Det är liksom den härliga belöningen!

  SvaraRadera
 6. Du har en grym vilja som imponerar!
  Jag är OFTAST nöjd över min envishet, men den är nog ganska långt ifrån din ändå... Men som sagt. Inte jämför sig. Hehe! ;-)

  SvaraRadera
 7. Du är en krigare! Klart imponerad av din målfasthet!! Och att du hinner med allt! Själv för mycket just nu så min träning haltar men lovar att skärpa mig...

  SvaraRadera
 8. Så sant som det står skrivet! Du har helt rätt i dina tankar!

  SvaraRadera
 9. vilken underbar egenskap!! :) Är relativt bra på att puscha mig självmen finns oxå dagar jag tänker tankar som gör att jag tillåter mig att ge upp.. inte alls lika bra egenskap :P

  SvaraRadera
 10. Så sant Jenny!! Tycker din målmedvetenhet och järvilja är så imponerande!! Och jag håller med om att man känner sin kropp bäst själv! Ibland känner man sig odödlig och andra dagar är stegen som en elefant :) Oavsett vet man bäst själv om man ska pressa extra, minska kraven eller bara vila! Man utgår från sig själv :) Ses ikväll!

  SvaraRadera
 11. Jag besitter också den där egenskapen, och som den har hjälpt mig många gånger:)
  I mångt och mycket handlar det ju om att bestämma sig.
  Bra jobbat!

  SvaraRadera
 12. Jag gillar din inställning.Det är därför jag sällan psringer på tid, för jag tycker att det tar bort mycket av min löparglädje.

  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 13. Helt rätt inställning. Vilken vinnarskalle!

  SvaraRadera