tisdag 25 september 2012

Börja dagen med ett.....

.....leende så blir hela dagen bra, trots tidig morgon och trötta ögon så känner jag mig mycket piggare när jag ger mig själv ett leende på morgonen!

Som igår så stack jag iväg på en 8 km runda nu på morgonen. Helt ok, dock lite mörkt första kilometerna så jag sprang en runda på upplysta vägar innan jag vågade ge mig in i skogen då det blivit lite ljusare ute. Första biten gick rätt trögt, men när jag kom in i skogen så var det som att benen bara ville ha mer och mer. Kändes nog med 8 kilometer och dessutom började jag få lite bråttom hem. Lugnt och behagligt tempo och skön känsla i kroppen resulterar i ett förhoppningsvis fortsatt bra humör hela dagen trots regn och kalla grader ute just nu! Positivt tänkande jobbar jag mycket med just nu! Har studerat en hel del kurser gällande motivation så det känns aktuellt att ta fram dom kunskaperna nu! Ska nog ta fram några böcker och läsa in lite till!
10 kommentarer:

 1. Och har man ett så vackert leende som ditt så lyser det upp ännu mer! Det blir en kalastisdag, det här!

  SvaraRadera
 2. Ja du verkligen strålar! Det lät lite mysigt med mörkret, men det får gärna fortsätta vara relativt ljust ett tag!

  SvaraRadera
 3. Bra inspiration inför min tänkta morgonjogg imorn!

  SvaraRadera
 4. Du är grym! Själv tycker jag att det är jobbigt att bara gå till tåget 06:00. Haha :) Jag brukar dock tänka på dig att du är ute och springer då :) Jag har iaf avancerat lite då jag cyklar från station till Mjärdevi, alltid nåt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, men även jag har svårt att ta mig ut så där tidigt ibland:)

   Radera
 5. Håller med tidigare kommentarerna, du strålar!!! Att börja morgonen med ett leende påverkar faktiskt ens humör resten av dagen har jag läst. :-)

  SvaraRadera
 6. Bra inställning!

  Tränar du varje dag eller har du också vilodagar ibland?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror på att känna efter på hur kroppen känns, dagsform avgör ofta vilken typ av pass jag kör osv. Har inget schema jag kör efter så vilodagar blir även de sporadiska när kroppen säger till mig att det behövs! Normalt brukar det bli total vila någon gång i veckan lite beroende på hur hårt jag kört resterande dagar. Dock upplever jag att jag blir väldigt seg och slö av att bara vara:)Alla är olika, tål träning olika mycket, behöver olika lång tid för återhämtning mm vad som funkar för en person kanske inte stämmer alls för en annan osv. Så är det ju med både kosten och träningen! Bra fråga förresten och du ser ju vad jag gick igång på den frågan....ha ha ha :)

   Radera