söndag 16 september 2012

Utvärderad

Kvällens spinningklass blev precis så där utmanande som jag hade planerat och dessutom med en lite extra "twist" i form av att jag blev utvärderad av min chef/koordinator Karro! Jag visste i och för sig om att hon skulle komma just idag, men jag var såklart ändå lite extra spänd över att bli synad och kollad. Passet som helhet gick helt ok, men som den perfektionist jag är så blir jag kanske aldrig helt nöjd! Fick hur som helst bra och konstruktiv kritik så det kändes kanon och jag vet vad jag kan göra ännu lite bättre! För visst går det att finslipa och bli ännu bättre!

Nu ska jag ladda om med en massa god kvällsmat och kanske en söndagsfilm för mina små ben ska minsann få ut och springa i morgon bitti!

4 kommentarer:

 1. Ja, konstruktiv kritik är alltid välkommet. Tror du är en kanoninstruktör, som brinner för ditt yrke. Men som sagt, ALLA kan göra finjusteringar. :-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Bra med feedback! Tror också att du är en kanon instruktör, du utstrålar sådan glädje och energi, smittar av sig!

  SvaraRadera
 3. Håller med tidigare kommentarerna, tror du är en kanon instruktör! Du inspirerar andra med din positiva inställning :-) ha ett skönt morgonpass imorgon!

  SvaraRadera
 4. Passet var JÄTTE BRA!!! Och du var GRYM! var alldels lycklig hela kvällen ( trots illamåendet)...

  SvaraRadera