lördag 22 september 2012

Från seg till grym energi

Inför gårdagens spinningklass var jag oerhört och ovanligt "otaggad", hade faktiskt inte den minsta lust att åka in och instruera en klass(ja, jag kan erkänna det då det faktiskt förekommer sådana dagar även för mig)! En period med väldigt mycket träning och mycket annat som händer för övrigt påverkar såklart! Mycket som ska tas beslut om just nu och roliga saker som är på gång. Jag/vi har en dröm som vi kanske, kanske kan uppfylla inom en snar framtid.......om allt klaffar vill säga!

Så till kvällens pass som blev en fullkomlig och total urladdning-full klass, grymma "stammisar" som gav mig precis den energin jag behövde just i dag. All seghet var som bortblåst och jag rev av ett av de tuffaste passen någonsin....tror jag och hoppas jag! Så oerhört nöjd över hur jag verkligen kan "tagga" till och inte bara pressa mig själv till max utan även hjälpa kunderna en bra bit på vägen! Vi var säkerligen flera som fullkomligt ramlade av spinningcykeln när passet var slut. Darriga ben och helt slut i varenda liten del av kroppen ger i vilket fall mig ett gott betyg på att jag vågat utmana både min fysiska kapacitet och coaching i dag!

Resten av kvällen spenderades med fredagsmys av högsta klass med en massa god köttfärsröra, egengjorda tortillas, guacamole, fetaost, grönsaker, mozzarella mm. När barnen somnat åkte även två burkar med Ben&Jerry fram som mannen och jag delade på framför en riktigt bra film Hunger Games(såg dessutom hela filmen för en gångs skull-bara det är ett bra betyg).
I dag är vi barnfria några timmar på dagen och vad passar väl bättre än att för första gången på riktigt länge träna tillsammans, fika, shoppa lite, äta en lyxig lunch och bara umgås, prata och smida planer...ELLER borde vi kanske ta och sova några timmar också.....! Bra dag hoppas jag på i vilket fall!


8 kommentarer:

 1. Ja, det var ett fantastiskt bra pass ( som alltid!! ) Känner verkligen i benen idag. Det var segt att ta sig upp för jobbtrapporna ;) Spännande med roliga planer, det måste du berätta mer om. Nyfiken!! Ha en härlig dag! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du var med och gav energi! Kram

   Radera
 2. Härligt att deltagarna kan få instruktören att tagga till också. Win-win! Ha en härlig dag på tumis med maken!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig klass det låter som! Älskar när det vänder på det sättet! Idag ska jag äntligen instruera in igen efter de sega bakterierna och virusarna. Hoppas musiken stämmer ;)

  SvaraRadera
 4. Åh det är så himla härligt när deltagarna ger så mycket energi! Härlig känsla med darriga ben efteråt! :)

  Låter som en mysig kväll och hoppas ni får en underbar dag idag! Spännande med nya planer!

  SvaraRadera
 5. Bra träning och hemmamys med massa gottigheter på det - oslagbar kombo! Det blir det här ikväll:)

  SvaraRadera
 6. Låter som ett riktigt härligt pass! Vi är också barnfria några timmar idag. Sambon hotar med Biltema och Jula.. Herre Gud vad trist! Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 7. Bästa passet! Vem skulle kunna tro du var opepp?! Då vet man att man har bästa intruktören :) Dessutom finns nog ingen härligare känsla sen på fredagskvällen när man kan sjunka ner i soffan! Och ert fredagsmys lät så mums! Spännande med planerna!! :)

  SvaraRadera