måndag 15 oktober 2012

På väg hem till mig

Behövde skaffa mig ett par nya Asics Gel Ds Trainer, så dessa är på väg hem till mig. Inte för att jag bryr mig om färgen på skorna egentligen, men lila är väldigt snyggt tycker jag! Även en ny löparjacka från Nike och några kompressionsstrumpor kommer landa här hemma inom några dagar!

Behöver jag säga att shopping via nätet är väldigt roligt!

12 kommentarer:

  1. Det är så festligt, lila är verkligen en färg jag inte gillar - men ju mer man ser den, desto mer vänjer man sig och till slut så kan vissa nyanser vara riktigt okej ... Knallorange gillar jag inte heller, men apelsingult är fint. Konstigt.
    Sitter själv och tvekar mellan DS trainers (de jag alltid springer med) och Adizero Tempo 5. Vore kul att testa nåt nytt.
    Var köper du dina skor?

    SvaraRadera
  2. Åh snygga!!! Kul med nya träningskläder! :)

    SvaraRadera
  3. snygga dojjor! älskar asics, de gör ju bara för sköna skor :)

    SvaraRadera
  4. Oh ja, mycket roligt!!!

    Jag har inte beställt de grönrandiga, coola kinvaran (än) men det kommer kanske. Galet sugen blir man när man letar runt på nätet! :-D

    SvaraRadera
  5. Nääääääeeeee.... De är sjuuuukt fina!

    De där skorna hör absolut till top5 över snyggaste skor jag någonsin sett. Från vilken site har du shoppat? Behöver tips :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Köpte faktiskt från Runners store denna gången. Jag hade 15 % rabatt när jag handlade där så jag passade på, dessutom är dom ruggigt snabba med leverans! Annars blir det från startfitness i England oftast!

      Radera
  6. Snyggt! Även om funktionen är det viktigaste så är det ju alltid kul om de är snygga också!!

    SvaraRadera
  7. Farligt när man väl börjat kolla runt de där sidorna :) Väntar också på en beställning, längtar! Så kul med nya grejer!!

    SvaraRadera
  8. Asics är överlägset bäst! Använder bara Asics. Ser fram emot deras nya kollektion :) (Riktigt snygga var dom som du beställde, som du säger, färg är inte allt, men det är ju alltid kul när de sticker ut lite :) )

    SvaraRadera
  9. Snygga snygga! JAg har själv de nya Sky Speed, ill-orangea med lila snören och foder, hehe. Lite speciellt kankse, men man ska ju springa bra! Viktigt att de sitter bra, och än så länge har jag inte sett någon mer i min träningshall (Friidrott) med likadana, hehe.. Hoppas du haft en skön helg!
    Kram

    SvaraRadera