söndag 4 november 2012

Bra det där...

Gårdagen var full med aktiviteter. Startade upp med ett grymt bra styrke-pass på gymmet följt av intervaller på löpbandet denna gång. Tycker det är rätt trist att rabbla upp alla övningar jag gjorde så vill ni veta får ni helt enkelt kommentera det så lägger jag upp det jag körde igår. Snabbt och effektivt är min melodi så på en timme var ja helt färdigtränad för dagen. Känner att styrkan är på väg tillbaka och kan jag nu bara hålla i det här så blir det bra. Jobbar dessutom rätt hårt med mina burpees här hemma och väldigt roligt är det när jag för varje gång jag kör blir mer strikt och starkare i utförandet. En verklig super-övning!

Som vanligt så har veckan bestått av löpning på den mörka delen av dygnet så i morse drog jag iväg på en morgonlöp precis runt 07-tiden då det blivit ljust. Är sådan grym skillnad att köra löppassen i ljus istället för det nattsvarta som annars omger oss större delen av dygnet. Så det var bara att dra på löparkläderna och sedan sticka i väg. Som vanligt lite halvsegt första kilometern upp till skogen, men sedan rullade det bara på. Höll ett lågt bekvämlighets tempo för att att få den där sköna löpkänslan. Jag njöt av att ensam i skogen springa på och lyssna till mina steg och andetag. Inte ens någon blåst i dag så det var verkligen njutbart. Avslutade min 10 kilometers runda med några små ryck i en kort, men rätt brant backe. Finns inga backar att tala om här ute direkt, men den fick duga. 

Inget pass att höja till skyarna, men det gav mig en grymt bra start på denna söndag!

9 kommentarer:

 1. Burpees är hatkärlek i sin renaste form. ;-)

  Riktigt bra helg du fått till. Starkt!

  SvaraRadera
 2. Perfekt att kunna passa på med löpning i dags/ morgonljus. Det gjorde vi också nu på förmiddagen och det var väldigt uppiggande. Och när jag ser din jacka kommer jag på att jag nog måste klicka in och kolla lite nya löpargrejer :)

  SvaraRadera
 3. Härlig start! Då är du uppvärmd inför kvällen också :)

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat tjejen =) Låter underbart !! Och jag blir såå sugen på att ta en löprunda, men det sura knät vill inte...hm...
  Hoppas du haft en bra dag iaf =)

  SvaraRadera
 5. Åh vad kul med styrkan! Det är ju såå kul!! :) Du missade verkligen en rolig dag igår, men det blir nog fler chanser... riktigt rolig spinning på dagen också... haha tyckte du inte min outfit var snygg alltså ;) Jag hade nog inte valt den en vanlig utekväll på stan dock! ha ha men det var riktigt roligt igår!

  SvaraRadera
 6. Härligt med en runda i dagsljus och att du kunnat komma igång med bra styrkepass igen! Själv ska jag nog ge mig på det där med burpeesarna jag med :)
  Återigen - så himla grymt pass & coachning idag... igen!! Du är absolut bäst! Får se om jag lyckas hålla mig vaken när Johanna kommer hem med lite filmer :)

  SvaraRadera
 7. Så otroligt häftigt att läsa om dina pass. Önskar mig lite energi av dig :)

  SvaraRadera
 8. Du är välkommen hit. Finns MASSOR med backar! :-D

  SvaraRadera
 9. Hmm det där burpees tänkte jag googla på sist jag såg du skrev om det men eftersom jag glömde det då gör jag det nu för att i alla fall veta vad det är!

  SvaraRadera