tisdag 20 november 2012

Suddig löpning

Alltså jag var nog rätt trött i morse. Först och främst så vaknade jag 30 minuter senare än jag tänkt mig och fick så klart rätt bråttom iväg. Så bråttom så att jag glömde sätta på mig mina linser. Nu ser jag rätt ok ändå, men efter ett par kilometer var världen runt mig rätt suddig och jag kom på varför. Har faktiskt inte hänt tidigare. Borsta tänderna gjorde jag minsann, men glömde linserna!

Grått och trist ute, men kroppen var super-pigg när jag väl kom ut och tempot var riktigt bra i dag för att vara på morgonen. Jag kunde pressa på och ta ut mig ordentligt. Klipp i steget och fokuserad andning. Att sedan mötas av mina underbart glada och spralliga barn gjorde mig alldeles varm i hjärtat när jag kom hem och slängde mig på hall-golvet och blev överöst av pussar och glada rop!

Lite smakprov på vad min frukost bestod av i dag. Överst en skål med yougurt, nötter, goji och blåbär. Samt en hög med coltingpannkakor och så apelsin. Kaffet och knäcke-mackan kom inte med på bild!
Behöver jag tillägga att frukosten smakade grymt bra efter denna start! Jag vaknade trött, men efter löpningen så är jag full med energi och ska se till att jobba undan en massa som släpar i dag! Träningen ger verkligen energi, tänk på det!

8 kommentarer:

 1. Härlig start (fast du glömde linserna haha)! Gör nog himla mycket att få den friska luften. Känner själv att jag lätt väljer inomhusträning gråa dagar, men man blir ju så mycket piggare av att vara utomhus! Underbart att njuta av god frukost och morgonpussar efter också!! Kör hårt med allt annat idag :) Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du hinner komma på något pass i veckan! Kram

   Radera
 2. Underbart god frukost! Den smakar extra bra efter att man har tränat. Härligt med bra klipp i benen! :)

  SvaraRadera
 3. Låter som ett bra pass. Det kanske funkar bra att glömma linserna så man slipper se det gråa, mörka...? ;-))

  SvaraRadera
 4. :) Gud så härligt. !!!! Du är fantastiskt duktig..

  SvaraRadera
 5. Hej kära du! Först och främst vill jag bocka och tacka dig för en härlig och inspirerande blogg. Så, TACK för det :-)

  I våras bestämde jag mig för att börja springa och bli bra på det. Det roliga var att det gick snabbare att få upp flåset än jag trott (= LYCKA!). Hur som helst, här kommer en liten fråga till dig. I det senaste har jag börjat att få ruskigt ont på insidan av vaderna när jag springer. Jag får bryta efter ett par kilometer för det värker så fruktansvärt.. Vad tror du att detta kan vara? Har du upplevt det någon gång? Det känns inte som om det är benhinnorna som spökar, utan det här sitter verkligen på insidan av skenbenet-vaden. Snälla söta, hjälp! Det känns ruskigt tråkigt när kroppen inte vill fast hjärnan är hur taggad som helst..

  Stor powerkram!
  Erica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan gärna maila mig om du vill, så kan jag svara mer utförligt! Tack för berömmet!

   Radera