tisdag 6 november 2012

Viljan är stark

Klockan ringde 05.45.

Gick jag upp?

Nja, först efter 4 snoozningar kom jag på att jag skulle ut och köra ett löppass på morgonen innan mannen skulle till jobbet. Sängen var skön, men löpningen lockade mig ut trots totalt mörker! Viljan den har jag!

Kan väl säga att jag snabbt fick på mig löpkläderna och på 8 minuter var jag redo att sticka iväg med laddad gps och pulsklocka. Hade från början tänkt mig en 10 kilometare i dag, men då jag var lite sen ut blev jag tvungen att tänka om och fick nöja mig med 8. Helt ok pass, men lite mer åt det sega hållet i dag faktiskt.

Något helt annat, ni vet den där fina espressomaskinen jag fick för någon vecka sedan. Den har total-dött! Väldigt tråkigt då jag mer eller mindre blivit beroende av det fantastiskt goda kaffe jag bjuder mig själv på varje dag från härligt nyrostade bönor. Har hittat en kaffeböna med mörk chokladsmak-tror inte jag behöver säga att det smakar ljuvligt! Så besvikelsen var total när jag i dag skulle göra mig en latte. Jag kommer ta tag i saken direkt och ta med mig maskinen in till affären där vi köpte den och kräva en ny på en gång för utan mitt kaffe vill jag inte vara!

5 kommentarer:

 1. Trist när saker går sönder och inte håller måttet! Klart du ska ha en ny maskin!

  SvaraRadera
 2. Härligt med morgonlöp, du är så grym på att ge dig ut på morgonen! Jag hoppas kunna genomföra en imorgon, får se vad kroppen säger! tack för krya tankar!

  Trist med kaffemaskinen, hoppas det går att åtgärda snabbt!!

  SvaraRadera
 3. Allt med chokladsmak kan inte vara annat än gott! ;-)

  SvaraRadera
 4. Du är verkligen snabb på att ta dig ut på morgonen. Åtta minuter - det är snabbt det!

  SvaraRadera
 5. Vilken självdisciplin!! Du är grym. :) Att komma sig upp ur sängen och ut och springa så här års är verkligen inte det lättaste. En stor eloge till er som lyckas! För själv är jag verkligen ingen morgonmänniska, fastän jag så gärna skulle vilja vara det. Heja du! :)

  SvaraRadera