måndag 26 november 2012

Fullt upp

Önskar att dygnet hade några mer timmar än de 24. Denna helgen har gått i turbofart och har varit fylld med härligt familje-umgänge, träning, shopping, egentid med mannen, instruerande och mycket mera.
Eftersom det här är en träningsblogg så kommer ett litet axplock av helgens härliga träningstillfällen. Lördagen körde jag som vanligt ett kort och effektivt styrkepass i gymmet. En härlig bandning av övningar, men fokus hamnade på axlar och triceps. Två muskelgrupper som jag verkligen älskar att träna och där resultaten ofta syns snabbt! Därefter blev det 1000 meters intervaller på löpbandet(funkar perfekt att köra just tusingar inne på löpband). Jag ställer in lutningen på 2 grader för att få lite mer åt "ute-känslan".

Söndagen dubblade jag med att på förmiddagen ta med min kära man ut på en härlig löpning tillsammans(händer ytterst sällan numera att vi har möjlighet att träna tillsammans så det var riktigt skoj). Vi sprang ett tempo-pass på 10 kilometer. Jag fick faktiskt kämpa för att hänga på de sista två kilometerna så jag var mer än nöjd efteråt. På kvällen hade jag min spinningklass med extra fokus på intervaller så jag var lite smått trött i kroppen sedan när jag landade i soffan på söndagkvällen. Men grymt vilken härlig tränings-dag!

Helt klart en bra helg alltså!

Nu är det måndag och jag återkommer med om vad jag sysslade med i morse.....några av er kanske kan gissa?

5 kommentarer:

 1. Låter som en perfekt träningshelg.
  Morgonjogg?

  SvaraRadera
 2. Vilken grym träningshelg!!

  SvaraRadera
 3. Massor av träning, precis å vill man att en helg ska vara! Schysst med lite draghjälp i spåret också. ;)

  I morse, styrka då kanske? :)

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig helg! och kul med lite extra draghjälp i spåret :-)

  SvaraRadera
 5. Härlig helg, starkt jobbat av dig!! Hoppas intervallpasset igår bra igår. Fick boka av mig för jag hann aldrig tillbaka :( Ha en skön vecka! Kram

  SvaraRadera