fredag 16 november 2012

Efterlängtad impuls-grej

Denna fredag började tidigt, men inte med en morgonlöpning som vanligt. Det var bara jag i den stora sängen och då mindes jag att mannen åkt tidigt, tidigt till Stockholm i dag igen. Alltså bara jag och barnen i morse. Supermysigt att sitta länge vid frukosten och sedan krypa ihop en stund tillsammans framför Bolibompa i soffan innan i ordning fix för skolan.

När min lillkille skulle sova i dag så var det annorlunda. Han brukar somna på några minuter när jag lagt honom i vagnen för att sedan sova ett par timmar medans jag jobbar. Inte i dag. Han vägrade att sluta sina vackra blå ögon och jag kände hur frustrerad jag började bli då jag hade både jobb och studier att fixa med i dag.

Så, vad gör man?

Tänker om och gör om. Hem till huset och bytte om till löparkläderna medan lillkillen fick ligga kvar i vagnen. Sedan bara iväg på en barnvagnslöpning. Det var väldigt länge sedan jag sprang med vagnen så det var hur kul som helst och det bästa av allt var att han somnade efter bara några minuter. 7 km blev det och snabbt gick det(för att vara barnvagnslöpning alltså ca 4.50/km)!

Jag gillar min förmåga att tänka om och försöka vara positiv. Det lönar sig liksom inte att gnälla eller hur? Och det där jobbet och studierna jag skulle ha gjort....ja det ordnar sig senare i dag med lite barnvaktshjälp. 

Äntligen fredag!

9 kommentarer:

 1. Åh mysig fredagsstart!! Kanske tur Oliver vägra somna så du fick till den sköna löprundan! Missar idag igen, ska på eventjobb. Men kör hårt & ha en skön helg så ses vi söndag! :) Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt! Med positiva tankar kommer man långt!

  Superfin bild på dig! Utstrålar sådan energi och glädje! :)

  SvaraRadera
 3. Helt rätt med rätt inställning så ordnar sig det mesta! Det visade du senast igår kväll. Hoppas att rösten finns kvar idag och att kvällens pass ger dig ett fungerande head-set!! Ha en skön helg!!

  SvaraRadera
 4. Oj sicken disciplin. Underbart att läsa :)

  SvaraRadera
 5. Jag önskar att jag vore likadan. Jag FÖRSÖKER att vara lite mer så, men det är inte lätt. Impad av dig! :-)

  SvaraRadera
 6. Hej där!

  Hoppas allt är bra.
  Vet ju att du gillar och baka bröd.
  Från TV4 nyhetsmorgon tidigare imorse.
  Två bra recept.
  Länkar adressen till dig:
  Perfekt frukost bröd!http://www.recept.nu/magnus-johansson/matbrod/mjol/aprikos--och-hasselnotsbrod/

  http://www.recept.nu/magnus-johansson/matbrod/mjol/valnotsbrod/

  Bästa häls/Veronica

  SvaraRadera
 7. Ingen dålig kilometertid med barnvagn! Du verkar vara i kanonform!

  SvaraRadera
 8. Vad kul att springa med vagn igen! Jag springer just nu åter lite mer med vagnen och det är så mysigt. Kommer att sakna det sen när jag börjar
  jobba igen.
  Kanontid per km, du måste vara i grym form!

  SvaraRadera
 9. Åh va duktig du är! Är imponerad över din km-tid i övrigt, och dessutom med löparvagn ?!?!! Fantastiskt! Hejja dig!

  SvaraRadera