måndag 19 november 2012

Morgonlöpning och ett måndagstips!

Klockan 06.20 stack jag ut. Skön luft och kallt, men rätt halt på gångvägarna som jag sprang på i morse. Kanske, kanske har jag vant mig lite vid mörkret nu för det är inte lika motigt att ta sig ut nu som det var för ett par veckor sedan. Snoozade dock någon gång för mycket så jag hann "bara" 7 km innan jag var tvungen att ta mig hem så mannen kunde åka till jobbet. Trodde benen skulle vara sega efter gårdagens dubbel(löpning+spinning) men piggt och lätt gick det. Kan vara mina allra nysaste Asics Ds Trainer som gav mig fart i morse! Alltid kul att springa i snabba lätta skor!

Ett litet tips så här på måndagen kanske passar bra också?

Jag hittade den här fina sajten andmotion för några veckor sedan. Gillar deras utbud och känsla av kvalité och märkesvaror. Dessutom mycket stort sortiment för olika utomhusaktiviteter, allt ifrån skidåkning till vattensporter. Jag beställde en Casall sportbh som jag provat flera gånger nu både på mina löppass och spinning. Perfekt passform och dessutom snygg med sin härligt röda färg. Som sagt kolla in deras utbud och med en viss risk för att bli lockad till att "klicka" hem en massa snyggt!


9 kommentarer:

 1. Oj oj =) Grymt !!! Farligt att gå in på den hemsidan dock.... hur är sporttoppen i storleken?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ganska normal i storleken tycker jag!

   Radera
 2. Äter du något innan du springer iväg? med mina nya jobbtider så kommer det finnas möjlighet att träna på morgonen innan jobbet. tänkte att jag skulle börja försöka morgonlöpa lite mer! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar ta något litet innan jag sticker t ex ett ägg och en bit banan el liknande, men ibland inget. Brukar dessutom äta ett sent kvällsmål innan jag lägger mig för att fylla på lite extra. Är ju individuellt vad som passar! Man får helt enkelt pröva sig fram. Men jag tror absolut att det går att vänja kroppen vid dessa tidiga pass och ändå få bra resultat och respons på passen.

   Radera
 3. Farligt med alla dessa sidor med som jag näst intill vill ha allt på...
  Snygg sportbh.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset, är ju så praktiskt att kunna beställa på nätet. Och visst var det halt i morse på vissa ställen, jag blev väldigt förvånad!

  SvaraRadera
 5. Önskar att jag också hade kunnat få till ett löparpass i morse. Men jag var tvungen att gå upp tidigt nog som det var för att ta ett plan vid 7.

  Imorgon blir det dock morgonträning! Yippie!

  SvaraRadera
 6. är så sugen på att ut och springa men kan inte springa nu när luften är kallare, får superont i mina luftrör =(

  SvaraRadera
 7. Älskar Casalls sportbh! Köpte min första för minst 10 år sedan och har testat ett gäng olika sedan dess men faller alltid tillbaka till denna klassiker. Grymt skön passform o perfekt stöd!

  SvaraRadera