fredag 2 november 2012

Inställning

Allt handlar om inställning. I varje fall intalar jag mig det. Jag har jobbat många år på det här med motivation och positivt tänkande. Det är inget som bara finns där utan det måste övas och nötas in. I går var ett väldigt bra exempel på en situation där jag verkligen fick använda "tankens kraft". Jag var trött och allmänt omotiverad till det mesta under dagen och undrade väl lite över hur jag skulle kunna ge min kära spinningkunder det där toppen-perfekta-asjobbiga spiningpass som jag vet att de vill ha.

Bilden har inget med gårdagens pass att göra, men jag vill förmedla känslan av äkta träningsglädje!
Körde in till passet och gick in i receptionen. Väl där möttes jag av glada ansikten, lite trevligt småprat och taggade kunder. Där någonstans började det vända..... Jag kände att det började bubbla inombords, pulsen slog lite hårdare och jag började tänka positivt. På två röda sekunder var jag mitt gamla vanliga energiska jag och jag fortsatte den positiva tankebanan med att peppa mig själv hela vägen ner till omklädningsrummet. Bytte om och gick in i spinningsalen för att där mötas av full klass, oerhört träningssugna kunder och energi som nästan gick att känna. Hur kan man bli annat än helt endorfinhög redan innan passet?

Själva passet gick kanon och intervallerna avlöste varandra med en grym kämparglöd. Alla var med och beredda på att offra all energi som fanns i kropparna. Instruktörsyrket när det är som allra bäst. 

Behöver jag säga att jag älskar att motivera och se alla dessa underbara spinning-kunder ta i och pressa sig själva till max. Grymt.

14 kommentarer:

 1. Du är ju bara bäst, och du vet det!

  SvaraRadera
 2. Precis som Karro sa, så är du faktiskt verkligen bästa spinninginstruktören som finns! VERKLIGEN!

  SvaraRadera
 3. Men herregud... Jag var med igår på ditt pass för första gången Jenny. Har gått för andra instruktörer... men jäklar vilken skillnad. Efter klassen var jag HELT slut och HELT UNDEBART glad och nöjd med mig själv! Visste inte att man kan mås så bra av att vara så slut i kroppen.

  //En av tjejerna

  SvaraRadera
 4. Härligt!! Så mycket sitter i huvudet verkligen, och ja, som jag var inne på här om dagen, en positiv inställning kommer man långt med.:)

  ha en mysig helg!

  SvaraRadera
 5. Exakt så där kände jag också i går. Men när jag kom till boxen var mina favoritpersoner där och allt liksom vände. Insåg hur viktigt det sociala är för mig. Att träffa fina människor när man tränar gör det liksom... ännu tusen gånger härligare.

  SvaraRadera
 6. Åh låter som en dröm! Härliga bubbla! Jag skulle sååå gärna vilja vara med på en av dina klasser! Du strålar!

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig förändring! Visst är det så att det mentala har stor betydelse.
  Jag skulle vilja träna upp min mentala bit mer aktivt, på EGEN HAND (så man inte är så "beroende" av utomstående människor och intryck. Tyvärr är jag dålig på det..

  SvaraRadera
 8. Det finns många duktiga instruktörer men sedan finns de som har det där lilla extra, som få instruktörer har...och många önskar sig men som de inte kan få, men det har du! Dvs. det som skiljer agnarna från vetet!!!
  TACK!! för ett kanonpass igår! Benen, ja dom återhämtar sig säkert till nästa vecka.....

  SvaraRadera
 9. Håller verkligen med om att mycket handlar om inställning! Gäller inte minst mig själv nu när jag är ensam hemma med en liten sjuk tjej. Saker och ting blir inte bättre än man gör det till! I övrigt verkar du vara en grym instruktör, synd bara att det är så långt till Linköping ;-)

  SvaraRadera
 10. Ja det där är lustigt.Jag vet precis vad du pratar om :) Men jag kan nog inte sätta fingret på¨vad som är orsaken att allt vänder på någon sekund. Men härligt ärd et =)

  Ursnygga grejer du klickat hem, du får gärna recensera dom översta byxorna när du fått hem dom =) Har kikat på dem nämligen !!!

  SvaraRadera
 11. Underbart hur mycket tankens kraft kan göra!

  SvaraRadera
 12. Väldigt sant Jenny!! Ibland är det lätt att tro energin & humöret alltid är på topp, men det är faktiskt något varje person väljer själv! Vi bestämmer själva hur vi ser på situationer och hur vi hanterar sånt som "ges oss". Gillar din inställning och tycker det är häftigt hur man med "rätt tänk" kan ändra humöret!

  Grymma pass den här veckan och kan bara hålla med Stefan. Du är absolut toppklass!! Laddar småtrötta ben idag och kommer imorrn igen! Ha en riktigt skön dag! Kram

  SvaraRadera
 13. Toppenpass som vanligt! Tyvärr var inte min kropp med mig som jag ville.. Jag hoppas få revansch i morgon!

  SvaraRadera