torsdag 29 november 2012

Ett smarrigt mellis-tips á la jul

Detta är super-gott och passar perfekt nu i jul-tider!

Kesella och turkisk yougurt
Varma hallon
Vaniljpulver
Valnötter
Riven kokos
Raw kakao nibs
....och så det viktigaste-pepparkakskrydda(finns att köpa i små påsar och bara att krydda på)

Blanda ihop kesella, yougurt , hallon och vaniljpulver. Strö över en massa valnötter, kokos och kakao-nibsen. Avsluta med att hälla en hel hög med pepparkakskrydda över och NJUT!


11 kommentarer:

  1. Mums vad det lät gott!! Måste jag prova! Vi ses ikväll! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad bra att du kommer ikväll! Behöver all inspiration jag kan få! Kram

      Radera
  2. Det bara vattnas i munnen =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Testa du blir inte besviken!

      Radera
  3. Låter supergott! Kikade efter pepparkakskrydda i hyllan förra veckan men såg ingen där då, hm får nog prova en annan butik, vill ha! :)

    SvaraRadera
  4. Det lät hur gott som helst. Tack för tipset! :-D

    SvaraRadera
  5. Gillar du pepparkakskryddan. Gillar du muffins, testa detta recept, fint till fikat. Finns även en god pepparkakscheesecake på samma nätsida.
    http://www.spisa.nu/3.15283/recept/pepparkaksmuffins

    Veronica

    SvaraRadera
  6. Mums vad gott. Måste testa att blanda kesella och turkisk yoghurt någon morgon, det låter gott.

    SvaraRadera
  7. Men vilket bra tips! Jag gjorde pannacotta med dessa kryddor, dödligt gott kan jag bara säga ;)

    SvaraRadera
  8. http://www.arla.se/upload/JUL_2012/Julmagasin_FINAL.pdf
    Lite inspiration

    SvaraRadera