tisdag 30 augusti 2011

Att våga erkänna.....


Trött, men ändå glad!

Ja, jag erkänner att i dag är jag faktiskt lite trött. Så klart det sliter på mig att vakna varannan timme på natten för att amma och sedan köra hårt på dagarna med dagislämning av dotter(och hämtning)ta hand om min lilla bebis, klämma in så mycket träning jag bara orkar och dessutom då fixa diverse hemmasysslor som tvätta, städa och laga mat! Mammaledig??? Vad är det? :)

Missförstå mig inte, jag har ett val och det är så klart att bara sätta mig på sofflocket när Oliver sover, men tyvärr fungerar inte det för mig. Jag vill ha snyggt och ordning hemma, jag behöver min träning, min hemmalagade goda och näringsrika mat och jag vill ta hand om mina två barn på allra bästa sätt! Självklart måste även min kära man få sitt.....så jag erkänner att ibland känner jag mig otillräcklig och jag önskar att jag hade flera armar och flera timmar på dygnet!

Ser fram emot att få en timmes egentid när mannen kommer hem efter jobbet innan han ska iväg och instruera Yoga så för mig blir det läggning och nattning av båda barnen i kväll. Vad ska jag göra med min timme i dag....kanske blir det till att känna lite på de där hantlarna och köra genom ett corepass?! Ingen mer konditionsträning i dag då jag i morse efter lämning på dagis fick ihop 30 minuter barnvagnslöpning samt 30 minuter cykel!

4 kommentarer:

 1. Jag tycker du kämpar jättebra! Det är okej att vara trött, men måste inte bita ihop och vara pigg jämt.

  SvaraRadera
 2. Vilken supermamma/superfru dom har där hemma! Du ser iaf lika fräsch och glad ut som alltid!! Blir det förresten så att lille Oliver kommer med på fredagens spinningklass? :)

  SvaraRadera
 3. Håller verkligen med dig om allt du skriver. Vi är ju lite i samma läge nu :) Nu är ju Leo lite större än Oliver så jag får i alla fall sova på nätterna, men du är snart där hoppas jag!

  SvaraRadera
 4. Såååå skönt att höra att det är fler som tycker att tiden bara springer förbi när man är mammaledig! Folk frågar vad man har för sig heeeela dagarna lååååånga. Och allt tar ju sååååå mycket längre tid vilket en del inte förstår. Packa in allt i bilen, packa ur, in i gymmet o köra ett pass, måste amma mitt i allt, gymma vidare, in i bilen med allt igen, packa ur, laga bra mat, äta o bli avbruten av en hungrig tjeja mitt i allt, röja undan i hemmet, underhålla lillan då hon e vaken... osv Helt plötsligt är det kväll Ha ha!
  Och som sagt har man ju svårt att sova mitt på dagen då det finns andra saker som man vill pyssla med ;) Men jag är imponerad av din träning då ni har en till liten tjej att "underhålla"! Tycker det är stressigt ibland bara med EN liten krabat att ta hänsyn till ;)
  Ha det toppen! /Nina

  SvaraRadera