onsdag 31 augusti 2011

Passade på....


Svettig och nöjd med trötta ben efter barnvagnslöpningen!

Oliver gav mig chansen att ta en tidig morgonrunda med vagnen i dag eftersom han somnade vid 9-tiden. Som vanligt tänkte jag att det är bäst att passa på när tillfället dyker upp. Sagt och gjort snabbt på med löpkläderna och iväg. Vet inte hur långt det blev i dag(kilometrarna är inte så intressanta just nu) men tidsmässigt joggade jag runt med vagnen i ca 55 minuter.

I dag hann jag dessutom med en stretch och dusch-härligt!

Nu kommer resten av dagen bestå av mammasysslor och sysselsättning av min snart 5-åriga tjej som kommer hem från dagis om en stund. Ska försöka hinna med ett litet styrkepass på 15 minuter i "hemmagymmet" i kväll! Främst blir det axlar, mage och armhävningar.

Just det , måste bara tipsa om ett bröd jag experimenterade fram här om dagen som jag nog ska baka i dag igen. Jag blandade lite olika mjölsorter, men den viktigaste ingrediensen som resulterade i ett fantastiskt saftigt bröd var Zuccini!? Ni måste bara prova att riva ner en halv zuccini i degen...Ja, jag måste väl erkänna att jag är en riktigt brödälskare-finns inget bättre än nybakat bröd...eller?

4 kommentarer:

 1. Jag älskar nybakt bröd!! När du är sådär lite ljummet och gott...mmm!

  SvaraRadera
 2. Syns inte att du nyss fött, jätte fin. Själv ser jag ut att sprängas när som =(

  SvaraRadera
 3. Gud så flitig du är!! Visst gäller det att passa på ;o) Inte lätt att planera utan man får ta tillfällena när de kommer, haha. Ovant, men ganska skönt på samma gång. Träningen blir liksom mer spontan och kul!

  SvaraRadera
 4. Bröd är gött

  SvaraRadera