tisdag 23 augusti 2011

Ökat tempo


Magen har dragit ihop sig fint, men musklerna är lite förslappade såklart efter 9 månader så nu blir det till att bygga upp styrkan i magen igen!

Nästa vecka börjar höstschemat på gymmet jag jobbar och min första klass efter uppehållet närmar sig! Känns riktigt bra i kroppen så jag är laddad till tänderna! Nu gäller det att få till lite ny musik och några riktigt tuffa klassupplägg! Fy fasen vad jag sugen jag är nu på att köra hårt!
Kommer antagligen bli ett pusslande med ammande precis innan passet och lite stress, men det ska fungera med hjälp av min kära man och dotter. Som jag brukar säga: Allt går om man vill, gäller bara att göra det så smidigt som möjligt!

Dagen startade med en lämning på dagis och sedan direkt iväg på en barnvagnsjogg/promenad med Oliver. Fick ihop ca 40 minuter av joggande och resten promenad. Känns bra, men det tråkiga är att det bara är asfalt-jag saknar skogen något enormt! Om några veckor har jag en vagn nr 2 som kommer fungera att springa med i både skog och på grusvägar så då blir det lite andra bullar!

Styrkan är dessvärre obefintlig just nu.....men jag ska försöka skaffa hem lite vikter nu så jag åtminstone kan underhålla styrkan lite. Tror dessutom det börjar bli dags att köra lite mag-stabilitet nu när mina magmuskler börjat dra ihop sig riktigt bra. Allt med försiktighet såklart!

2 kommentarer:

  1. Kan du inte lägga ut de där smarriga recepten, :) bärpajerna..

    SvaraRadera
  2. Anonym: Ska försöka hinna med det im.

    SvaraRadera