onsdag 24 augusti 2011

Ska jag?Behöver nya skor nu och funderar seriöst på att skaffa mig Asics gel Kayano som ett komplement till Ds trainer. Jag har uteslutande sprungit i Asics gel Ds Trainer de senaste åren, men nu när det blir en hel del asfalt så behöver jag något bättre och rejälare. Är den värd sitt pris på 2000 kr?

7 kommentarer:

 1. Jag är ingen löpskor expert, så ingen aning. Men asfalt är ju asfalt så det kräver annat av skorna än sköna skogsspår. Och om inte annat så är du värd ett par nya skor! Det jag verkligen vill se är din spinninghoj! Vad skaffade du för sort och varför?

  SvaraRadera
 2. Bra skor är man alltid värd och tänk så mycket du kommer att använda dem =)

  SvaraRadera
 3. Hej. Hittade hit för ett par dagar sedan. Du är nu "bevakad" av mig, hoppas det är ok. Inspirerande blogg! KÖP... sedan så är det ju där med beställa från UK eller främja svenska ekonomin.. själv köpte jag ett par Nimbus från Wiggle för ett par veckor sedan (sparade 800:-), leveranstid 4 dagar!

  SvaraRadera
 4. Marta:Ska ta lite bilder på hojen...träningsmöjligheterna här ute i linghem är något begränsade när det gäller bra löpvägar och spår så därför en spinningcykel som komplement.
  Karro: Tack, då ska jag slå till på skorna!
  Caisa: Jag brukar köpa från Uk Startfitness där de här ca 30% lägre pris! Kul att du hittat hit!

  SvaraRadera
 5. De var ju precis hur snygga som helst! Och en bra sko är alltid värd sitt pris. Annars håller jag med om att wiggle är ett kanonställe att köpa skorna ifrån!

  SvaraRadera
 6. Jag måste avråda från att köpa denna sko! Kayano är framförallt för väldigt tunga löpare som saknar teknik. Satsa på en lättviktssko istället ;)

  SvaraRadera
 7. Håller med John nästan helt. Tung löpare, mängdsko, pronationsskydd. Själv springer jag i Nimbus 12 som är typ samma fast neutral. Väger 90+ men är ändå på gång att skaffa något mer minimalistiskt.

  Som du springer behöver du inte en skumgummikloss som Kayano.

  Cheers!

  SvaraRadera