torsdag 22 september 2011

60 minuter svett!

Oliver fick sova inne i vagnen i dag så jag passade på att köra 60 minuter på spinningcykeln. Glömde fota min outfit som nog såg ganska skojig ut med rosa adidas-shorts, kompressionsstrumpor och sport-bh! Tur att ingen såg.....

Körde helt utan musik bara för att testa mig själv och min mentala styrka att bara trampa utan att tänka och jobba med fokus. Fy fasen vad trist det var, men vad stark jag känner mig nu som fixade det!

Ingen riktig endorfin-kick(omöjligt att få med hemmaträning för mig) men ändå rätt nöjd och glad! Känner mig grymt mycket piggare nu när jag har fått till ett träningspass då jag efter nattens alla amningstillfällen kände mig rätt mör i morse! Tänk vad lite träning kan göra! Eftermiddagen lär bli svårare att klara med ögonen öppna, men det måste gå!

Lunchen i dag blir vad som finns hemma.....tänkte slänga ihop en röra med tonfisk, krossad tomat, lite lök och broccoli. Till det blir det spaghetti eller bröd samt avocado, oliver och keso! Låter väl helt ok!(jag älskar inte tonfisk, men med frysen tom på kyckling finns inget alternativ i dag).

1 kommentar:

  1. En av fördelarna med att träna hemma är ju att man kan ha på sig vad som.....
    60 min låter ju som rena drömmen. Härligt

    SvaraRadera