onsdag 21 september 2011

Skön repris


Gårdagen blev pannkaka när det gäller träning så det är inte ens värt att skriva om så därför hoppar jag direkt på morgonens sköna repris från måndagen.

Oliver vaknade redan 06.00 och höll sig sedan vaken tills det var dags att ta min stora prinsessa till dagis 08.30. På med promenadkläderna, i med sovandes Oliver i vagnen och samtidigt fixa mannens matlåda, se till att alla får med sig rätt saker till jobb och dagis.....effektiv som vanligt!:)

Därefter 65 minuter regnig snabb promenad, blöt in på bara kroppen men skönt med en massa frisk luft intalade jag mig. Oliver fortsatte som tur var att sova även när jag kört in i huset så på med cykelkläder och upp på spinningcykeln för att riva av 30 minuter. Inte så intensivt i dag utan mer bara skönt back-tramp.....sjöblöt av svett fick jag även chansen av min lille Oliver att stretcha och duscha i lugn och ro.....2:a gången det inträffar:)!

Just det......hann även med att känna lite på mina hantlar i morse innan alla andra vaknat. Körde på 15 minuter en kombo på följande sätt:

Armhävningar
Höftlyft
Axelpress
En-arms axelpress
Biceps-curl

Absolut inget avancerat, men lyckades faktiskt få lite pump ändå.....skönt!

Nu ska jag försöka få undan lite jobb som verkligen släpar efter......lite träningsupplägg som ska slipas på och som måste göras i dag!

1 kommentar:

  1. Kan inte din man fixa sin egen matlåda??

    SvaraRadera